Plastové Cross Stitch Stroj Nastaviteľné Výšivky Hoop Krúžok Šitia Veľkosť 27 cm 20 cm 24 cm

Nový produkt

Skladom

€7.00

Pridať do obľúbených

Špecifikácie: Cross Stitch Obruče s nastaviteľným palec skrutku pomôcť udržať vaše textílie napätý. Praktické, pohodlné, jednoduché, ale krásne. Podržte napnutá tkanina pre cross stitch a výšivky projektov. Dobrý DIY Nástroj, steh svoj sen. Typ: Cross Stitch Hoop Krúžok Materiál: Plast Počet: 3 Ks, Farba: Náhodným Funkcie: Nastaviteľný, Užitočné, DIY, Šitie Nástroj Veľkosť: 20 cm/7.87", 24.6 cm/9.69, 27.5 cm/10.83" (Cca.) Poznámky: nemáme v ponuke na výber farieb, pošleme farieb tým, že náhodne, každej farby je pekné. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Balík Obsahuje: 3 x Cross Stitch Hoop Krúžok (Farba Odoslané prostredníctvom Náhodných)

Prečítajte si pred nákupom

DÔLEŽITÉ

a). Tovar vám bude vyhlásený za nízke hodnoty pomôcť kupujúci vyhnúť sa dovozné clo. Vo väčšine prípadov, kupujúci nebude zdaňovať colnými. Ale prosím poznamenať, že kupujúci je zodpovedný za všetky dovozné clo a miestne dane, ak existuje.

b). Pracujeme tvrdo a smart, aby splnili vaše požiadavky. Ale ak máte akýkoľvek problém, keď príjem zásielky, kontaktujte nás prosím na správu alebo Obchodný Manažér. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín a pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. Prosím neotvárajte sporu pred komunikovať s nami.

Štítky: Výšivky Hoop, krúžok hoop, plastové výšivky hoop, Lacné výšivky hoop, Vysoká Kvalita krúžok hoop, Čína plastové výšivky hoop Dodávateľov.

Druh Nástroj Sady
Použitie Cross-Stitch
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Typ Jednotky veľa (3 Pack/lot)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 11cm x 11cm (11.81in x 4.33in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Plastové Cross Stitch Stroj Nastaviteľné Výšivky Hoop Krúžok Šitia Veľkosť 27 cm 20 cm 24 cm

Plastové Cross Stitch Stroj Nastaviteľné Výšivky Hoop Krúžok Šitia Veľkosť 27 cm 20 cm 24 cm

Súvisiace produkty

Porovnať