Stropný Ventilátor 100-265V 42inch LED Chrome Crystal Stropné svietidlo Obývacia Izba Skladacie Stropný Ventilátor Diaľkové Ovládanie Dekoračné domáce Čítanie

Nový produkt

Skladom

€313.03

Pridať do obľúbených

Ak máte akékoľvek platby problém, kontaktujte nás prosím na prvý raz. My vám radi pomôžeme. Upozornenie : Na bezplatné doručenie tovaru, zašleme prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail v prípade objednávok nad $5. Ale pre objednávky menej ako 5 eur, zašleme prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , potom možno nemôžete vidieť sledovanie informácie, ale môžete sa na nás obrátiť sa opýtať a môžete naďalej prijímať svoj pozemok ako obvykle. Sľubujeme plnú náhradu, ak nemôžete prijímať vášho tovaru pri ochrane čas končí. Niekedy môžete mať pocit, poplatok je príliš vysoká na business express (DHL, FedEx alebo TNT). Prosím, kontaktujte nás na úpravu cien. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, potvrďte prosím, že váš príjem a dať 5-hviezdičkové hodnotenie. Spätná väzba s obrázkami ocenia. Môžete nás kontaktovať a získajte kupón na 5-hviezdičkové hodnotenie . Ak tovar má nejaký problém, prosím, ešte nás kontaktujte na prvý raz. Dáme uspokojivé riešenie.

1.Kvalita problém bude ponúkol výmenu alebo vrátenie peňazí. Ďalšie problémy budú ponúkané výmenu, ale kupujúci musieť zaplatiť návrat poštovné platby. 2.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky/problémy, dáme odpoveď v priebehu 12 hodín.

3. Niekedy sa vám nemusí podariť získať vaše položky z dôvodu straty alebo z iných dôvodov. Nikdy sa obávať, kontaktujte nás čo najskôr, ponúkame vrátenie peňazí alebo odoslať nové položky.

1.Otázka:Ako Skontrolovať môj pozemok?

Odpoveď:môžete sledovať vašu zásielku na tejto internetovej stránke a kopírovať sledovania nuber v prehliadači otvoriť: www.17track.net/en 2.Otázka:Kedy môžem dostať svoj položky po zaplatení? Odpoveď:za Normálnych okolností, to bude trvať 30-60 dní, aby sa dospelo cez Čína Príspevok. Ale to bude trvať len 4-13 dní prostredníctvom Business Express. 3.Otázka:Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas sa kráti, ale stále som nedostal balík? A: Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale package stále nemá prísť, mali by ste sa obrátiť na nás na prvýkrát a my vám rozšíriť vaše ochrany času a budúcnosti pomôžu kontrolovať váš balík. Potom ste nestratili peniaze pred prijatia tovaru. 4.Otázka:Čo mám robiť, ak tovar nie je presne ako na obrázku, alebo máte problémy s kvalitou? A:Prosím ešte, kontaktujte nás. Dáme efektívne riešenie. Pre problémy s kvalitou, ponúkame vrátenie peňazí alebo poslať znovu. 5.Otázka:Je tam nejaké dane colný? Odpoveď:Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň že kupujúci by mal platiť. Takže si môžete nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: skladacie stropný ventilátor, stropný ventilátor, stropný ventilátor lampa, Lacné skladacie stropný ventilátor, Vysoká Kvalita stropný ventilátor, Čína stropný ventilátor lampa Dodávateľov.

Počet lamiel 4
Je Stmievateľné Áno
Hmotnosť 18KG
Počet Svetlá 1
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Veľkosť Kotúča 108 cm
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Položka Druh Stropné Ventilátory
Funkcie 42inch
Certifikácia CCC
Povrch Leštený Chróm
Základný Typ Klin
Zdroj Napájania AC
Štýl Moderné
Záruka 3 rokov
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Číslo Modelu Y6
Materiál Telesa Chróm,Nerezová Oceľ,Kryštál,Sklo
Príkon Chrome, Golden
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 57cm x 57cm x 45cm (22.44in x 22.44in x 17.72in)
Hmotnosť Balenia 20.0kg (44.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Stropný Ventilátor 100-265V 42inch LED Chrome Crystal Stropné svietidlo Obývacia Izba Skladacie Stropný Ventilátor Diaľkové Ovládanie Dekoračné domáce Čítanie

Stropný Ventilátor 100-265V 42inch LED Chrome Crystal Stropné svietidlo Obývacia Izba Skladacie Stropný Ventilátor Diaľkové Ovládanie Dekoračné domáce Čítanie

Súvisiace produkty

Porovnať