3D tlačiarne full metal diaľkové vytláčacie pre Reprap Jhead 1.75 mm vlákna,0,3 mm/0,4 mm/0,5 mm tryska s thermistor kábel

Nový produkt

Skladom

€10.17

Pridať do obľúbených

3D tlačiarne časti obchodu Ponúkame všetky druhy 3D tlačiarne, príslušenstvo, ak potrebujete nejakú vec, ktorá sa neprejavuje v našej predajni, kontaktujte nás, urobíme to za vás. Ak chcete kúpiť viac , obráťte sa na nás a získajte ďalšie zľavy! 3D tlačiarne príslušenstvo :

3D tlačiarne diaľkové vytláčacie pre Reprap Jhead 1.75 mm vlákna sú 3 modely trysky: 0,3 mm, 0,4 mm a 0,5 mm. prosím, povedzte nám, aké chcete, keď si ho kúpite.

Viac fotografií

Colné odbavenie: 1. Dovozné clá / dane / poplatky nie sú zahrnuté v cene. Tieto poplatky sa predávajúci kontroly. 2. Ak chcete odmietnuť a vrátiť zásielku z dôvodu vlastné dane , mali by ste si byť zodpovedný za všetky poplatky spôsobené to, bežne sa oceňujú menej na colné vyhlásenie štítok, tak, že nemusíte platiť dane platiť menej daní. 3. Ak máte nejaké špeciálne žiadosť o vyhlásiť hodnota pls láskavo kontaktujte nás.

Zásielky: 1. Ak sa nedostali balík na čas,prosím neotvárajte spor bez akéhokoľvek kontaktu. Obráťte sa na nás prvý. My vám pošleme novú, alebo aby vám vrátime plnú sumu. 2. Uistite sa, že vaša adresa je správna.budete zodpovedný za všetky poplatky spôsobené nesprávne informácie o zásielke. 3. Vzdialenej Oblasti je potrebné Pridať USD30 ak je prepravná spoločnosť DHL/Fedex/UPS, alebo zvolíme iné express lodnej dopravy ako EMS/e-EMS podľa ourself;

Spätnú väzbu a Po-predajný servis 1. Ak zistíte, že tam je nejaký problém, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu. Dôverujte NÁM, môžeme zaoberať sa všetkými problém kedykoľvek. 2. Dochádzky negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém. 3. Ak potvrdiť objednávku načas a nám dať 5 hviezd spätnú väzbu, sme vás odmeňuje 2 -10usd keď umiestnite nové, aby nabudúce.

Záruka 1. 12 mesiacov Záruka čase za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátenie s pôvodným obalom. Povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. 3. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Návrat & Vrátenie Peňazí 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu . 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom packag a vy shoud nám prepravné číslo zásielky. 3. Vrátime vám plnú peňazí, po prijatí položky v pôvodnom stave a packag so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

Štítky: diaľkové vytláčacie, vytláčacie pre 3d tlačiarne, kovové vytlácacie lisy, Lacné diaľkové vytláčacie, Vysoká Kvalita vytláčacie pre 3d tlačiarne, Čína kovové vytlácacie lisy Dodávateľov.

Veľkosť 0.3mm nozzle, 0.4mm nozzle, 0.5mm nozzle
Položka Druh J-vedúci
Číslo Modelu 160112-2KD
Názov Značky 3DSWAY
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 8cm x 4cm x 8cm (3.15in x 1.57in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.23kg (0.51lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3D tlačiarne full metal diaľkové vytláčacie pre Reprap Jhead 1.75 mm vlákna,0,3 mm/0,4 mm/0,5 mm tryska s thermistor kábel

3D tlačiarne full metal diaľkové vytláčacie pre Reprap Jhead 1.75 mm vlákna,0,3 mm/0,4 mm/0,5 mm tryska s thermistor kábel

Súvisiace produkty

Porovnať