VENSECO airhole dizajn volantu kryt kontrast potrubia dekorácie, šitie riadenia kryt červený riadok klasické šnúrky na kolieska

Nový produkt

Skladom

€5.24

Pridať do obľúbených

VENSECO airhole dizajn volantu kryt kontrast potrubia dekorácie, šitie riadenia kryt červený riadok klasické šnúrky na kolieska

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

prosím zmerajte nasledujúce šírka a priemer pred uskutočnenie objednávky!!!

Venovať pozornosť

Tento produkt používať umelé kože, takže, zápas pôvodný auto farbu, sa vzťahujú na 95% z vozidla, prosím, podľa veľkosti priemer volantu, ak chcete vybrať vhodný model. Výrobky sú vybavené s ihlou a niťou, prosím, Šitie odkaz na návod na inštaláciu.

Vlastnosti: Úplne nové, mäkké, čisté, pórov vynikajúce a pohodlné rukoväť Farba: ako ukazujú fotografie (Skutočnú farbu by mohli byť trochu odlišné od stock fotografie vzhľadom na obrazovke reflexie) Štýl: BEŽNÉ zoznam Balíkov: Volantu Kryt 1 x Ihla x2 Niť x2 Vonkajší Priemer: (cca) S# 35~36 CM , M# 37~38 CM , L# 39~40 CM

Šírka: 10.5 cm Poznámka: 1)1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec 2)Prosím, aby 1-2cm (0.4-0.8") rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 2)Položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Spätná väzba:

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

2. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu. Ďakujeme!

Kontaktujte Nás: 1. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme! 2. Robíme skúste reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky máte! Ďakujeme Za Vašu Podporu! !

Doprava:

Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie .

Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní

Platby:

Akceptujeme alipay

Záruka a ručenie:

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Štítky: riadenie kryt, autor volant zahŕňa, volant kryt, Lacné riadenia kryt, Vysoká Kvalita dizajnér volant zahŕňa, Čína volant, kryt Dodávateľov.

Položka Priemer 38cm
Názov Značky venseco
Aplikácia Univerzálny
farba čierna,sivá,béžová,čierna a červená,oranžová,modrá
Položka Šírka 10.5cm
Názov Modelu C0091
Package funkcie opp
Položka Dĺžka 53inch
Položka Hmotnosť 0.13kg
Druh Materiálu Faux Kožené
Položka Výška 0.15cm
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Špeciálne Funkcie štyri ročné obdobia všeobecné
Veľkosť 36 cm 38 cm 40 cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Veľkosť Balenia 19cm x 11cm x 2cm (7.48in x 4.33in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VENSECO airhole dizajn volantu kryt kontrast potrubia dekorácie, šitie riadenia kryt červený riadok klasické šnúrky na kolieska

VENSECO airhole dizajn volantu kryt kontrast potrubia dekorácie, šitie riadenia kryt červený riadok klasické šnúrky na kolieska

Súvisiace produkty

Porovnať