Módne doplnky Bohemia OL štýl zliatiny šťastné číslo 8 dámy' nádherné nohy reťazca

Nový produkt

Skladom

€0.78

Pridať do obľúbených

Popis produktu Priame výrobné 100% nový výrobný Materiál: Zliatiny Množstvo:1pcs Kúzlo Náhrdelník Package:funkcie opp Taška Farba:Zlato Silevr Veľkosť:20 cm+5cmExtension reťazca

Spôsob platby akceptujeme alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prepravné Podmienky Máme loď v pondelok - nedeľa, okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia. Štandardná Služba trvá asi 15-25 pracovných dní (s Výnimkou Talianska, Ruska, Izraela, Argentína, Brazília, Lotyšsko, Ukrajina, Kazachstan, Východná Európa, Južná Amerika, ktorá bude mať 30-45 dní). Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránke. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 40 pracovných dní. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel. Vráti Termín V prípade, že ste dostali chybné položky, ktorú má do 15 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú. Tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Prosím e - mail nás. Servis a spätnú Väzbu, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti. Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na vás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania. Nezáleží na tom, kto ste, Bez ohľadu na to, kde ste, ty si môj Boh, budem vám pomôže vyriešiť všetky problémy.

Štítky: Nohy reťazca, reťaz nohy, nohy príslušenstvo, Lacné nohy reťazca, Vysoko Kvalitné reťaze nohy, Čína nohy príslušenstvo Dodávateľov.

Funkcia módne doplnky
Tvar\vzor List
Číslo Modelu J018
dĺžka 20CM+5CM Extension chain
Materiál kov
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Pohlavie Ženy
Štýl Office/kariéra
Kovové Farby Zlatá farba, Strieborné Pozlátené
Názov Značky LiXiao
Dĺžka reťazca 20 cm+5c Rozšírenie reťazca
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Jemné alebo Módne móda
Položka Druh ponožky
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Módne doplnky Bohemia OL štýl zliatiny šťastné číslo 8 dámy' nádherné nohy reťazca

Módne doplnky Bohemia OL štýl zliatiny šťastné číslo 8 dámy' nádherné nohy reťazca

Súvisiace produkty

Porovnať