Sovawin 34 cm Android Micro USB OTG Adaptér Microusb Converter Konektor Rýchle Nabíjanie Prenos Dát

Nový produkt

Skladom

€2.80

Pridať do obľúbených

Sovawin 34 cm Android Micro USB OTG Adaptér Microusb Converter Konektor Rýchle Nabíjanie Prenos Dát

Hlavné Funkcie:

Toto je viacero funkcii dátového kábla, potrebné položky pre služobné cesty. Je vhodné nosiť, pretože je to len 13.34 v. Má 3 režimy, respektíve pre rôzne požiadavky: USB napájanie a režim synchronizácie, USB predlžovací režim, USB OTG režim (LED osvetlenie). Podporuje herný ovládač, klávesnica, myš, USB flash disk, a je pre Android telefónu, tabletu, PC, MAC a Xbox.

1. USB vypínač / režim synchronizácie a USB predlžovací režim

Keď sa tri konektory boli všetky pripojený, a to vždy v predvolenom nastavení napájania plnenie & údajov vysielací režim.

Ak USB pripojenie napájacieho poplatok alebo power banky, bude to len v predvolenom nastavení napájania v režime nabíjania.

2. USB OTG režim (LED osvetlenie)

Prosím, len pripojenie Micro USB zariadenie s micro USB port, ako sú pre Samsung Galaxy S4 S5, atď. a počkajte, kým LED kontrolka-na.

Ak LED nefunguje, prosím, vzlietnuť Micro USB z telefónu a čaká na 10 sekúnd, potom ho pripojiť na mobilný telefón znova.

Ak LED stále nefunguje, potvrďte prosím, že váš mobilný telefón podporovať OTG funkciu.

Poznámka: OTG len v režime podporuje herný ovládač, klávesnica, myš, USB flash disk a všetky ostatné USB príslušenstvo pre váš telefón Android, pre tablety a PC, MAC, pre Xbox.

Špecifikácia:

Farba: Biela

Materiál: Plast, ABS

Výstupný prúd z USB A / Male Micro USB: 2A

Výstupný prúd z USB A / Samec na USB A / Ženy: 2A

Výstupný prúd z Micro USB na USB A / Ženy: 500mA

Prenos dát: 480 mb / s

Položka dĺžka: 33.8 cm / 13.3 v

Položka hmotnosť: 17.0 g / 0.6 oz

Odporúčame Položky:

Spôsoby Dopravy 1.www.haix.sk úradný spôsob dopravy trvať 20-45 dní za doručenie.Ak sa nechcete dostať zásielky do 60 dní.www.haix.sk bude plne recompensed pre vaše straty. 2.Pre výrobky v rámci vstavanú batériu,pošleme tým, ePacket (Rusko ) alebo www.haix.sk štandardné spôsoby dopravy( pre Rusko a iné štáty), 3.Po zásielky zaslané .bude sa stal neovládateľný.Budeme ocenia našu trpezlivosť počas dodacia lehota Poznámka:AK v 45 dní neobdržíte zásielky .Prosím, kontaktujte nás. Budeme predložiť vyhľadávanie s prepravnou agent .AK počas 60 dní (90 dní pre brazília) nebudete prijímať zásielky . budeme isssue vrátenie peňazí vám Vrátiť&Vrátenie peňazí

Pre všetky produkty, ktoré ponúkame dvanásť mesiacov záruka. AK máte akékoľvek unsatisfation ,môžete vrátiť nepoškodený výrobok do 7days po prijatí to.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu. AK budeme ignorovať vašu žiadosť, alebo ak sa nedokážeme ponúknuť platné riešenie.Môžete otvorenej chrániť vaše zákonné práva.

Štítky: otg usb, micro usb, USB USB, usb usb usb, Lacné otg usb, micro usb, Kvalitný usb usb, Čína usb usb usb Dodávateľov.

USB Typ Štandard
Package No
Číslo Modelu SH-PLMOTG
Názov Značky SOVAWIN
Použitie MP3 / MP4 Prehrávač,Počítač,VR/AR Okuliare
Zväzok Zväzok 1
Certifikované CE
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 12cm (5.91in x 4.72in x 4.72in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sovawin 34 cm Android Micro USB OTG Adaptér Microusb Converter Konektor Rýchle Nabíjanie Prenos Dát

Sovawin 34 cm Android Micro USB OTG Adaptér Microusb Converter Konektor Rýchle Nabíjanie Prenos Dát

Súvisiace produkty

Porovnať