Automatické Pracky Pásu Pre Mužov Luxusné Automatická, Kožené Pracky Pásu Cowskin Zliatiny Pracky Mužov, Čierna Farba, Poštovné Zdarma

Nový produkt

Skladom

€7.07

Pridať do obľúbených

Muži Automatickou Prackou Značky Dizajnér Kožené Opasky Cowskin Luxusné Automatická, Kožené Pracky Pásu Zliatiny Pracky Mužov Opasok :

1.Pás Materiál: Split Koža

2.Pracky Pásu Materiál: Zliatiny Zinku

3.Vhodné Pás Veľkosť : Od 30 "Do 52" Shipping:

1.Položky obvykle odosielame do 48 hodín po platbe.

2.Prosím, uistite sa, adresu a tel správne, obzvlášť v Rusku zákazníkov ,prosím zanechať svoje úplné meno.

3. Väčšina krajín a regiónov sú bezplatné doručenie do Číny post air mail, www.haix.sk Štandardná Doprava alebo ePacket . Osloviť väčšinu krajín v rámci 35-60 dní.Rôzne krajiny ,Rôzne dátum doručenia .Iní sú tiež nízke nákladnej dopravy. ak chcete, rýchle dodanie , prosím, zvoľte EMS/DHL/TNT.ak chcete, aby ostatné prepravu spôsobom, obráťte sa na nás.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie alebo iných prípadne oneskorenia,tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas, a budeme sledovať, to pre vás.

5.V záujme zabezpečenia č dane alebo zníženie daňovej keď dostanete váš tovar, budeme deklarovať na nižšiu hodnotu. všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás v čase vrátiť. osobné faktor nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Asi Farba:

Farebný rozdiel je nevyhnutné, pretože svetla uhol, zobrazovať,fotografia a pod., vrhu farba rozdiel je normálne, snažíme sa udržať ju na minimum, to nemôže byť dôvod pre vrátenie tovaru.Ak máte akýkoľvek problém o to prosím, poraďte nám .

O veľkosti:

Tam bude niekoľko odchýlka asi 1-2 cm veľkosť, je to normálne, stalo sa to ako chyba merania alebo úsek kožený opasok alebo elastické popruhu na zápästie.

Spätná väzba:

1.Prosím, zanechajte dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom. 2.Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím neváhajte nás kontaktovať v čase, Budeme sa snažiť vyriešiť problém.

FAQ :

1.Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup ?

Odpoveď: akceptujeme Alipay tu všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Otázka: koľko to stojí na loď na moju adresu ?

Odpoveď: vo Väčšine krajín a regiónov sú bezplatné doručenie do Číny post air mail, www.haix.sk Štandardná Doprava alebo ePacket.

3. Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo na mojej objednávky ?

Odpoveď: Áno, tam majú sledovacie číslo ,môžete skontrolovať stav zásielky.

Zvyčajne po zaplatiť za objednávku, do dvoch pracovných dní vám pošleme na objednávku, vďaka práci dopravy, post office, bude asi v 5-6 dní sledovania zobrazenie informácií, ktoré sa nebojte.

4.Otázka: Ak som nedostal položku veľmi dlhý čas ,čo mám robiť ?

Odpoveď: kontaktujte nás, ak sa nechcete dostať parcela veľmi dlho, sme

bude sledovať to pre vás, a ak potvrdiť, stratili sme odoslať alebo vrátenie peňazí vás.

5. Otázka: Výrobok a fotografie sú rovnaké?

Odpoveď: Áno, všetky fotky sú reálne. Sme sa prispôsobiť vzal tieto fotografie.Farebný rozdiel je nevyhnutné, pretože svetla uhol, zobrazovať,fotografia a pod., vrhu farba rozdiel je normálne, snažíme sa ho udržiavať na minime, nemôže byť dôvodom na vrátenie tovaru

6. Otázka: Aká veľkosť je pre mňa ten pravý?

Odpoveď: odporúčame vám, aby ste sa pozrieť na naše top produkt veľkosť stola,výber veľkosti produkty.Ak nemohol potvrdiť, prosím, kontaktujte nás . sme vám poradia vybrať veľkosť.

7. Otázka: môžete označiť nižšiu hodnotu?

Odpoveď: Áno, Ak chcete byť zbytočné, colné poplatky, zvyčajne Sme, aby Nižšiu hodnotu Pozemkov, keď Hodnota je vyššia .

8. Otázka: som veľkoobchod, chcel by som si kúpiť veľa kusov produktov, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Dobrý deň, ďakujeme za vašu požiadavku, ak si chcete kúpiť veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás .dáme vám najlepšiu cenu, ďakujem!

Poznámka: Ako streľbe svetla, uhol a farebné displeje, predmety a fotografie možno niektoré rozdiely! Prosím, druh prednosť.

Štítky: Automatické pracky pásu, Pás pre Mužov, pás cowskin, Lacné automatickej pracky pásu, Vysoká Kvalita pás pre mužov, Čína pás cowskin Dodávateľov.

Pás Farba Čierna
poštovné Doprava Zadarmo
Pohlavie Muži
šírka pásu 3.4 cm
Oddelenie Meno Dospelý
Položka Druh Pásy
Spony Dĺžky 8.0 cm
Spony Šírka 3.5 cm
Názov Značky KAVENPETER
Štýl Formálne
Pásy Materiálu Cowskin,Kov
Vzor Typ Geometrické
Číslo Modelu KMA007-01
dĺžka pásu 100 cm 29to34 Palec, 105 cm 31to36 Palec, 110 cm 33to38 Palec, 115 cm 35to40 Palec, 120 cm 37to42 Palec, 125 cm 39to44 Palec, 130 cm 41to46 Palec
Pás štýl Klasický Pás
Pracky pásu štýl Automatické Pracka
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Automatické Pracky Pásu Pre Mužov Luxusné Automatická, Kožené Pracky Pásu Cowskin Zliatiny Pracky Mužov, Čierna Farba, Poštovné Zdarma

Automatické Pracky Pásu Pre Mužov Luxusné Automatická, Kožené Pracky Pásu Cowskin Zliatiny Pracky Mužov, Čierna Farba, Poštovné Zdarma

Súvisiace produkty

Porovnať