600 X Digitálny Mikroskop 3.6 MP HD Mobilný Telefón Údržba Elektronických Video Mikroskopom Pcb Opravy zväčšovacie sklo S Al-zliatiny Stentu

Nový produkt

Skladom

€48.21

Pridať do obľúbených

600 X Elektronickým Mikroskopom 3.6 MP 4.3"LCD, USB, Digitálny HD Video Mikroskopy Endoskopu zväčšovacie sklo Kamery, LED svetlá Al-zliatiny Stentu

Hlavné parametre: 1: Pixel: HD 3 .6MP CCD 2: Displej: 4,3 palca HD OLED displej. 4: Zväčšenie: 1-600 X kontinuálne zväčšenie systému. 5: vzdialenosť Objektu: 15 mm-- infinity 6: vstavané lítiové batérie, nepretržitá 6 hodín . 7: Jazyky: angličtina, španielčina, ruština, japončina, kórejčina, Japončina, Thajčina, hebrejské, portugalské, nemecký, francúzsky, Taliansko, Turecko, česko, Poľsko, Tradičná čínska, zjednodušená Čínština. Špecifikácie a funkcie: 1. Rozlíšenie: 1080P, 720P, VGA 2. Dátum Tag: Zobrazí /nezobrazí 3. Detekcia pohybu: ON/OFF (Keď je na nej sa spustite na nahrávanie videa sa automaticky , hneď ako odhaľovanie niečo je v pohybe .) 4. Cyklické Nahrávanie : off /3 min /5 min /10 minút. V pamäťová karta je plná, bude odstrániť prvé video a uložiť nové video automaticky. 5. Hodnota expozície: +2.0 (0) -2.0 6. Formát: Yse / Č. 7. Jazyk: 16 druhov jazyky 8. Automatické vypnutie: vypnuté, 1 minút, 3 minúty, 9. Automatické vypnutie LCD : off, 1,3,5 10 minút. Factory Reset:Áno / Nie 11. Zdroj svetla je frekvencia: 50 hz, 60 HZ 12. Nastavenie času: rok, mesiac, deň, hodiny, minúty, sekundy 13. Obrázok rotujúce on / off 14. Svetlo: zap / vyp 15. Verzia softvéru: V1.10 POZNÁMKA:Model Mikroskop S Hliníkovej zliatiny stent ,Viac Silné a Robustné,Viac Vedeckých a Stabilný . Inteligentný univerzálny podpora je super ľahký a výkonný, môže byť absorbované na povrchu skla/keramické/mramor/plastové dosky a iné. Silikónové bulík nebude zanechať stopy na každom povrchu.po dlhodobé používanie, je možné čistiť vodou, keď je prach na povrchu.

Zásielky:

Keď si objednáte,zašleme položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame na 15 dní zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Najdôležitejšie!!!

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: mikroskop pcb, Video Mikroskopom, pcb mikroskopom, Lacné mikroskopom pcb, Vysoko Kvalitné video mikroskopom, Čína pcb mikroskopom Dodávateľov.

Názov Značky easyover
Zväčšenie Pomeru 500X - 1500X
Funkcie Digitálne,Prenosné
Číslo Modelu EOG600
Teória Biologický Mikroskop
farba Čierna
Zväčšenie 600 X
Materiál Plastové
Drawtube Monokulárne
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.85kg (1.87lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 12cm (9.84in x 5.91in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

600 X Digitálny Mikroskop 3.6 MP HD Mobilný Telefón Údržba Elektronických Video Mikroskopom Pcb Opravy zväčšovacie sklo S Al-zliatiny Stentu

600 X Digitálny Mikroskop 3.6 MP HD Mobilný Telefón Údržba Elektronických Video Mikroskopom Pcb Opravy zväčšovacie sklo S Al-zliatiny Stentu

Súvisiace produkty

Porovnať