Simulácia Robot Dog Barking a Wag chvost Zviera Elektronické Zvieratko, Hračky, plyšové hračky Zvuk Mačka Nový rok darček pre bábätko

Nový produkt

Skladom

€8.24

Pridať do obľúbených

Nový výrobok

Produkt displej

Názov Simulácia Robot Dog Barking a Wag chvost Zviera Elektronické Zvieratko, Hračky, plyšové hračky Zvuk Mačka Interaktívne hračka darček pre Deti

Hmotnosť 400g

Veľkosť

výška 23 cm

( Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 2 cm~ 3 cm rôzne. 1 palec =2.54 cm )

Kvalita materiálu PP bavlna

Package funkcie opp taška/Normal box

Použite Dary, príbuzných, priateľov, milovníkov deti darčeky, dovolenky darčeky, narodeninové darčeky.

Popis

Nakupovanie riešenia 1 Sú výrobky, ako je rovnaký ako na obrázku?

85-98% podobné obrázky , ale tam bude málo farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá.Ak máte pochybnosti niektorých produktov ,kontaktujte nás, prosím, potvrďte ho. Pre značku imitácie, produkt bude mierne líšiť od obrázka,Ak sú pochybnosti niektorých produktov ,kontaktujte nás, prosím, potvrďte ho. 2.Ako môžem zaplatiť za moju objednávku?

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie:

Ak tam je nejaký problém o platbu,prosím, neváhajte kontaktovať nás,alebo zanechať váš e-mailu nám ,radi vám vysvetlíme to na vás. 3.By som mal platiť pre tarify a poplatky?

Nie sme zodpovední za tarify a poplatky. Ak vaša krajina je pomerne prísne na tarify,ak ste objednávku, si najlepšie nám povedať, aká hodnota je ok, ak chcete napísať na obale,inak, sme nebude mať žiadnu Zodpovednosť za tarify a poplatky. 4.Ako dlho môžem získať svoju objednávku ? Dodacia lehota závisí od spôsobu logistiky a krajiny.A na dovolenku tiež môže affecter dodacia lehota.Tak takto logistiky čas je len pre referenčné účely.

Doprava zadarmo : Čína Príspevok Air Mail /ruská Letecká Spojené Kráľovstvo | usa | Austrália | Kanada |(O 15-35 Dní), Rusko ( O 10 -30 Dní) Priamy let do ruských lietadiel, ruský kupujúci bude čoskoro prijímať objednávky. Nemecko | Rakúsko | Švajčiarsko |(O 15-35 Dní), Francúzsko | Taliansko | (O 25-60 Dní) Iné | (O 30-90 Dní) 5.Ak existuje nejaký problém, môžem dostať svoje peniaze? Áno,môžete .V závislosti na situácii, dáme vám primeranú náhradu.Ak je všetko naše viny ,budeme brať plnú Zodpovednosť,a ak nie sme opatrní na opis produktu, chyby, dúfam, že ste schopní odpustiť veľa.A dúfame, že si môžete dojednať aj u nás prvý ,nie openning sporu,snažíme sa čo najlepšie vysporiadať so všetkými problém s vami. 6.Čo by som mal odísť o spätnú väzbu?

Vaša spokojnosť je náš výkon. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce. Ak existuje niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné),prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. 7.Môžem si vziať predajcu cenu?

Áno, môžete si vziať predajcu cenu, ale pre každý model musíte mať aspoň na všetkých veľkostí. Ako prepravné náklady, je vyššia, pre malé množstvo. Takže naše zjednotiť cena bude flexibilná. Môžete sa opýtať na našich predajných beofore uvedenie objednávku.Čím viac budete mať, tým viac zľava budete mať. 8.Ktorá spoločnosť sa hlavne zaoberá predajom výrobkov?

Naša spoločnosť je známy profesionálny dodávateľ veľkoobchod detské hračky a oblečenie, viac ako 2000 položiek mohli vybrať z našej webovej stránky.Budeme aktualizovať nové produkty každý deň.

Ak máte záujem o niektoré položky alebo chcete objednávku z nás, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.úprimne sa tešíme na príležitosť spolupracovať s vami na základe vzájomnej výhodnosti. 9.Môžem vyžiadať tento obchod? A ako?

Áno, iste, môžete sa prihlásiť na odber nášho obchodu a tešíme sa na vás, aby ste robili to ,takže si môžete vychutnať naše VIP servicesuch ako najnovšie aktualizácie od nových prírastkov do najpredávanejšie produkty na týždennej báze, atď. A ak tam je nejaký problém o tom, ako sa prihlásiť našej predajni ,pls kontaktujte nás.

Štítky: elektronické zvieratko, Robot psa, elektronické zvieratko hračky, Lacné elektronické zvieratko, Vysoká Kvalita robota psa, Čína elektronické zvieratko hračky Dodávateľov.

Tému Elektronické
Materiál Bavlna
Názov Značky MWZ
Pohlavie Unisex
Zvieratá Mačky
Klasifikácia Elektronické
Číslo Modelu no
Položka Druh Elektronické Domáce Zvieratá
Batérie 3xAA batérie( nie sú súčasťou)
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Funkcie Diaľkové Ovládanie,Interaktívne,Znieť,Vzdelávacie,Batériový,Plnené
Upozornenie no
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.55kg (1.21lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Simulácia Robot Dog Barking a Wag chvost Zviera Elektronické Zvieratko, Hračky, plyšové hračky Zvuk Mačka Nový rok darček pre bábätko

Simulácia Robot Dog Barking a Wag chvost Zviera Elektronické Zvieratko, Hračky, plyšové hračky Zvuk Mačka Nový rok darček pre bábätko

Súvisiace produkty

Porovnať