2120mm VEĽKÉ lietadlo RC Lietadlo AUTA (Čierna) FPV Pevné krídlo SkyWalker X8 X-8 EPO UAV Lietajúce Krídlo FPV RC airplene diaľkový ovládač hračka

Nový produkt

Skladom

€147.53

Pridať do obľúbených

2120mm VEĽKÉ lietadlo RC Lietadlo AUTA (Čierna) FPV Pevné krídlo SkyWalker X8 X-8 EPO UAV Lietajúce Krídlo FPV RC airplene diaľkový ovládač hračka

To je X-8 FPV krídlo od Skywalker Technolog,. VEĽKÝ FPV krídla!

X-8 bol špeciálne navrhnutý pre FPV a UAV, prispôsobené pre benzínu systémov.

Úžasné hľadá a fantastické lietania FPV / UAV platformu, lisované z EPO, takže je takmer nezničiteľný!

Tento model ponúka obrovské množstvo pod baldachýnom priestor, výborná glide výkon, rýchly nízky cruise rýchlosti v regióne 80-90 km / hod.

Drak bol navrhnutý od začiatku brať FPV a ďalšie video prístroje, zariadenie, zálivy boli stanovené tak, aby vyhovovali FPV / UAV aplikácie, tam je kamera montáž v nose a nie je dopredu šikmé namontujte tak, aby vyhovovali Gopro. Prepravu drak je jednoduché, obe krídla panely a vertikálne bodne sú skrutky na veci.

Pekný dizajn, body sú formované v krídlo reflex, vymeniteľné vertikálne stabilizátory, brušného spustenie rukoväte, nos fotoaparát bay, baldachýn nerozdelený pomocou silných magnetov , lisované batérie a FPV vaničky a 2 cez trup nosníky - plus formované v spar v každom krídle panel.

Je to pôsobivé drak, ktorý zasahuje 2120mm a má skôr ukladá siluetu!

Model # 2120mm X8 FPV Lietajúce krídlo

Technické Údaje

Rozpätie krídel --- 2120mm(78.7 v)

Plocha krídla --- 80dm2

Platné zaťaženie --- 1000-2000g

Materiál --- Biely EPO

Odporúčané nastavenie (nie je súčasťou balenia):

Vrtule --- 12*6 alebo 12 *8

R/C Systém --- 3 ch pre základné lietanie - 5 ch alebo viac pre použitie s autopilota

Li-PolyBattery --- 4s 6000-10000mah

ESC --- 60A Striedavé

Servo --- 20 g * 2 ks Kovové

Striedavý Motor --- 460 alebo 500w na 800KV

Funkcie

1 - Veľmi veľké veľké kabíny pre FPV zariadenia, kompatibilné pre GoPro Hero 3 kameru

2 - Odnímateľný hlavný krídla a chvost, krídla, žiadne lepidlo potrebné pre montáž, iba skrutkovača

3 - Uhlíkové trubky a drevené konštrukcie vo vnútri tela na posilnenie trupu

4 - Plnej veľkosti motora montáž, vhodný pre aktualizáciu motorových ak chcete získať viac energie

5 - Trup / krídla sú vyrobené z silná, odolná Šok Crash Odolný EPO Vystužené materiálom

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: rc lietadlo auta, rc lietadlo, rc lietadlo, Lacné rc lietadlo auta, Vysoko Kvalitné rc lietadlo, Čína rc lietadlo Dodávateľov.

Upozornenie poznámka
Záruka 1years
Diaľkové Ovládanie Áno
Letecké Fotografie No
Štát Montáž Nezmontované Auta
Akcia Čas 45min
Balenie Obsahuje Originálne Krabice
Materiál Plastové
Diaľkové Vzdialenosť 2 KM
Radič Batérie 3-4S
Druh Lietadlo
Rozmery 105x16x65
Čas Nabíjania 1hours
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Zdroj Napájania Elektrické
Ovládanie Kanálov 12 Kanály & Up
Číslo Modelu X8black
Nabíjacie Napätie 3-4S
Typ Sviečky T/XT60
Controller Mode MODE2,MODE1
Veľkosť Balenia 105cm x 30cm x 45cm (41.34in x 11.81in x 17.72in)
Hmotnosť Balenia 3.8kg (8.38lb.)
Typ Jednotky Taška

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2120mm VEĽKÉ lietadlo RC Lietadlo AUTA (Čierna) FPV Pevné krídlo SkyWalker X8 X-8 EPO UAV Lietajúce Krídlo FPV RC airplene diaľkový ovládač hračka

2120mm VEĽKÉ lietadlo RC Lietadlo AUTA (Čierna) FPV Pevné krídlo SkyWalker X8 X-8 EPO UAV Lietajúce Krídlo FPV RC airplene diaľkový ovládač hračka

Porovnať