Permanentný Make-Up Microblading Dodávky Tattoo Ink Bielidlo Tetovanie Lines Opravy V Čase Obočia, Tetovanie, Pigmentové Fade

Nový produkt

Skladom

€7.31

Pridať do obľúbených

Permanentné 3D make-up Obočia, Tetovanie bielidlo V Čase Micropigment Dodávky 10 ml Čistá hmotnosť: 10 ml je v účinku, zatiaľ čo robiť obočia, tetovanie, po dokončení tetovania, to nebude účinné. Použitie Trvať bielidlo a aplikovať ho na tetovanie časť, kde chcete opraviť, počkajte, až sa farby zmizne. 3-5 minút neskôr môžete reštartovať prevádzkovať micropigment.

Spôsob Platby A Dopravy

Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, neváhajte kontaktovať nás a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problémy,

Doprava

1. Položky sú expedované do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov) a pri dodaní od Číny cez Čína post/ Malajzia post a epacket,závisí to od spôsobu doručenia si vyberiete.

2. Dodávky môžu byť omeškané, počas víkendov a sviatkov. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov, najmä pre medzinárodnú dopravu.

Poistenie (vrátane)---0 eur. Ak nechcete prijímať položky, prosím, kontaktujte nás prvý. Chceli by sme poskytnúť riešenie, ako potrebujete.

Vaša spokojnosť a šťastie je vždy na našej energie. Dúfame, že sme pripravení poskytnúť tie najlepšie produkty a služby pre vás. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý. Veríme, že všetky problémy by mohol byť vyriešený.

Spätná Väzba & Návrat Politiky

Spätná väzba

Kupujúci skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po tom, ako dostanete tovar.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby náš obchod, úprimne dúfam, mohli by ste odísť pozitívna spätná väzba a 5-star skóre pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. W by tiež ocenia vašu láskavosť pridať našej uložiť do nákupného zoznamu.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo akékoľvek nízke hodnotenie skóre. Budeme riešiť všetky problémy, ktoré stretnete.

Návrat Politiky

Máte 10 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk správu systému, a povedzte nám všetky problémy, ktoré majú, pomôžeme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: bielidlo, tetovanie dodávky, Obočia, tetovanie Dodávky, Lacné bielidlo, Vysoká Kvalita tetovanie dodávky, Čína obočia, tetovanie dodávok Dodávateľov.

Čistá Hmotnosť 10 ML
Uprostred Použiť iba To je v skutočnosti, zatiaľ čo robiť obočie Prevádzky
Číslo Modelu bleachingagent
Opravný prostriedok Vyblednutiu Pigmentu, Počas Prevádzky
Druh Tetovanie príslušenstvo
Stav na sklade
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Permanentný Make-Up Microblading Dodávky Tattoo Ink Bielidlo Tetovanie Lines Opravy V Čase Obočia, Tetovanie, Pigmentové Fade

Permanentný Make-Up Microblading Dodávky Tattoo Ink Bielidlo Tetovanie Lines Opravy V Čase Obočia, Tetovanie, Pigmentové Fade

Súvisiace produkty

Porovnať