Wbmqda turecký Červené Krúžky Starožitné Zlata Farba dámske Šperky Zlaté Koruny Green Crystal Prst Prsteň 2018 Nové Prírastky

Nový produkt

Skladom

€1.39

Pridať do obľúbených

Produkty Podrobnosti

Výrobok Dĺžka: 19 mm | Hmotnosť : 11.8 g Značka: Wbmqda Množstvo: 1piece Materiál :AAA Živice,Crystal, zliatiny Zinku s antique gold Plating plavidlá, Veľkosť: zvoľte si, Prosím, ktorého veľkosť chcete Dizajn: vintage vzhľad tému Šperky,tak možno nejaké drobné bodky alebo crack na povrchu Farba: prosím, láskavo prijmi trochu farebný rozdiel ako každý kameň je iný a jedinečný,snažíme ukázať pravdivý obraz.

Zobraziť Produkty

Veľkosť Prsteňa 1.pripraviť aslip papiera a kravatu na prst 2.Označiť na križovatke na papier 3.Zmerať dĺžku a potom získať circumfererce POZNÁMKA: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2. Veľkosť môže mať 2-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať. Wbmqda víta vás Máme profesionálnych dizajnérov vytvoriť viac módne, nostalgia, klasické, farebné šperky pre vás Otázky od zákazníkov 1. Ako udržať sledovania môj pozemok?

Môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: ( skopírovať do prehliadača). 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo pre dodanie zdarma na základe množstva, ktoré si chcete objednať. Doprava čas je 3-7 pracovných dní.(Ak chcete určený nás tretej strane, môžeme loď náklad na svojho zákazníka priamo!Uisťujeme vás, a verte nám, nebudeme zanechať akékoľvek informácie o nás.)

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

3. Je tam nejaký ciel?

Zvyčajne sme vyhlásiť najnižšiu cenu vyhnúť ciel. Z dôvodu rôznych národných politík v rôznych krajinách, clá by byť pre kupujúcich " účet. Preto sa, Prosím, zanechajte nám správu pri zakúpení preto, aby nám povedal, ako veľmi môžete zaplatiť za ciel. 4. Nemá farbu prísť vypnúť alebo zmeniť na čiernu?

Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, z karátovým zlatom, meďou, trvalé a Anti-fade, ochrany životného prostredia, pohodlné a ľahké na nosenie, alergie zadarmo zaručiť.

5. Je tam nejaký problém o veľkosti?

Prosím, presne podľa našich metóda merania na nákup. 6. Výrobky môžu byť prispôsobené. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.

Šperky údržba

Štítky: Krúžky, lacné prstene, Wbmqda turecký Červené Krúžky Starožitné Zlata Farba Ženy's Šperky Zlaté Koruny Green Crystal Prst Prsteň 2018 Nové Prírastky.

Tvar\vzor Kolo
Pokovovanie Staroveké Zlatá Farba
Funkcia 1 Módne Trendy Prstene pre Ženy
Štýl Vintage
Funkcia módne šperky
Položka Druh Krúžky
Príležitosti Strana
Číslo Modelu J0797
Kompatibilita NO
darček pre Mama \ Priateľka \ Manželka \ Dcéra \ Kamarátky \ Sami
Materiál Crystal
Povrch Šírka 19 MM
Veľkosť Prsteňa 7, 8, 9, 10
Kovové Farby Starožitné Pozlátené
Jemné alebo Módne móda
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Funkcia 3 Ženy Módne Šperky Krúžok
Nastavenie Typu Napätie Nastavenie
Funkcia 4 Ohromujúci Krúžok
Funkcia 2 2018 Nový Príchod H Krúžok
Krúžky Typ Koktail Krúžok
továreň Áno , Podporu Poklesu Prepravy a Veľkoobchod
Pohlavie Ženy
Názov Značky wbmqda
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Wbmqda turecký Červené Krúžky Starožitné Zlata Farba dámske Šperky Zlaté Koruny Green Crystal Prst Prsteň 2018 Nové Prírastky

Wbmqda turecký Červené Krúžky Starožitné Zlata Farba dámske Šperky Zlaté Koruny Green Crystal Prst Prsteň 2018 Nové Prírastky

Súvisiace produkty

Porovnať