Nový Rok Vianočné Oslavy Série Snehuliak Vzor Nechtov Prerážanie Dosiek z Nerezovej Ocele, Nail Art, Manikúra Šablóny 14.5*9.5 cm

Nový produkt

Skladom

€1.23

Pridať do obľúbených

Typ položky:Šablóny Šablóny Typ:Razenie Množstvo:1 Ks Materiál:nehrdzavejúca oceľ Rozmery:14.5 cm*9.5 cm Typ Položky:Nail Art Krásy Stav:Nový Príchod Položka Stav: nové Použitie S:lak na Nechty & Lisovacích Nástrojov Miesto Pôvodu:Čína (Kontinentálne) Ako používať: 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na necht. 2. Použiť špeciálny lak na nechty na obrázok štítku. (Pls použiť Pevný Farebný lak na Nechty. A textúra je SILNEJŠÍ ako bežné laky na nechty. ) 3. Škrípanie mimo poľský rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite pečiatky obrázok vyzdvihnúť dizajn. Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb. Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6.Pre trvalé nosenie, aplikovať vrchný náter mierne a rýchlo na povrchu nechtu. Poznámky: - Nail art je možné aplikovať na mnoho iných objektov. - Čistenie škrabka a obraz doska s nail polish remover po každom použití. - Kompletné každý krok, ako rýchlo, ako je to možné. - Uplatňovať jasné vrchný náter rýchlo a ľahko len raz rozdelenie do 2 na 3 časti (nie dab, alebo opakovať !!).

Zákazník Oznámenie :

1)Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

2)Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Platby:

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

Poštovné A Odovzdanie Termín:

1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK.

2) tovar bude dodaný v priebehu 1-2 pracovných dní po platbe ukončené prijaté.

3) Položky sú dodávané z hong kong Post Letecky(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní.

4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

5) Prepravná môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

6)Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vracia & Vrátenie Peňazí:

1)DOA(Dead On Arrival) alebo Nesprávny tovar vám bude ponúknutá exchange. Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii.

2)Kupujúci je potrebné zaplatiť vrátiť prepravné náklady. Položka musí byť vrátený nepoškodený, v pôvodnom okne.

3), Ak chcete, vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa reback mailing by mal byť prekonaný sami.

4)Menej ako 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť,ale prosím, nebojte sa o to.Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete.Sme bude zodpovedný za preposielanie nové položky.

Štítky: manikúra šablóny, vzor šablóny, z nehrdzavejúcej ocele nail art, Lacné parfémy šablóny, Vysoká Kvalita vzor šablóny, Čína nehrdzavejúcej ocele nail art Dodávateľov.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod Pevnine, Čína
Typ Šablóny Lisovanie
Položka Druh Šablóny
Hmotnosť 50g
Veľkosť 14.5*9.5cm
Číslo Modelu XY-MC
Množstvo 1pc
Veľkosť Balenia 16cm x 12cm x 1cm (6.30in x 4.72in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Rok Vianočné Oslavy Série Snehuliak Vzor Nechtov Prerážanie Dosiek z Nerezovej Ocele, Nail Art, Manikúra Šablóny 14.5*9.5 cm

Nový Rok Vianočné Oslavy Série Snehuliak Vzor Nechtov Prerážanie Dosiek z Nerezovej Ocele, Nail Art, Manikúra Šablóny 14.5*9.5 cm

Súvisiace produkty

Porovnať