18 CM dlhý rose quartz fajok, cigaretového príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€28.02

Pridať do obľúbených

Crystal Názov Položky 18 CM dlhé rose quartz fajok, cigaretového príslušenstvo Materiál CRYSTAL Hmotnosť g Dĺžka mm Šírka mm Výška mm Mori(2 Mesiace) Vzduch(12 Dní) expedičný poplatok na konci zoznamu faktúry tejto položky je pre námornú dopravu (Ak uprednostňujete SAL alebo Leteckú prepravu, ktoré je drahšie, ale oveľa rýchlejší, pošlite nám e-mail) kombinovať expedičný poplatok sa vypočíta ako: každá položka (okrem prvej) získať 3 dolárov poštovné zľava

Z kremeň v praktickej aplikácie feng shui regulovať:

1, kremeň je láska manžel a manželka jedného z najlepších materiálov. Kremeň feng shui princípy sú: práve sme hovorili o tom, crystal je aj ekonomické Čísla v šesťdesiatich štyroch hexagrams, sa skladá z vody a ohňa, ako sa hovorí, "mužov, žien, ako je voda, ako oheň," voda, oheň, voda je hladký, odpor je phlogistic, to nie je oheň a voda nie je príliš zima, to je druh oboch hospodárskych, harmóniu, scéna zmesi v súlade, sú manžel a manželka.V špecifických kremeň sľubný dodávky arche zhouyi odporúča vo všeobecnosti môže vybrať prášok krištáľ, ametyst, moonstone, yuanyang, vzájomnú afinitu, crystal centre a pod.

2, kremeň je jedným z najlepších materiál regulovať akademické a profesijné. Kremeň geomantic zásada je: v knihe päť riadkov klasifikácia, voda je hlavným múdrosti, a oheň?Je spustený na.Tu je mix múdrosť a vynikajúci literárny talent, akademický charakter a business prírody dariť.V špecifických kremeň sľubný dodávky arche zhouyi odporúča vo všeobecnosti môže vybrať wenchang veža, drak, držiak na pero, paperweight, sedem star pole, atď.

3, kremeň je jedným z najlepších materiálne bohatstvo rastie.Kremeň geomantic zásada je: dobre známe, vodovod, v tomto prípade, peniaze sú peniaze, sa vzťahuje na príjmy z dĺžky, šírky, ako je to, čo nazývame "rastie" peniaze ako voda a oheň je hlavným a oheň je hlavným bohatstvom prosperujúce miere, ako by sme povedať, že "biznis je prospešné".To je ako jedinečné funkcie kremeň.V špecifických kremeň sľubný dodávky arche zhouyi odporúča vo všeobecnosti môže vybrať vlasy crystal, topaz, pyramídy, hojnosť, ryby, bohatá strom, fu lu shou samsung, atď.

4, kremeň je eq zlého ducha jeden z najlepších materiálov na odstránenie zlých.Kremeň geomantic zásada je: ako sa hovorí, "impulz je diabol," oheň je koreň impulz, Ale zároveň nemôžeme žiť bez ohňa, pretože oheň je naše podnikanie moc, len kremeň má prácu, ohňa a vody, tak z hospodárskych, zapálili na dosiahnutie "prosperujúce, ale nie silný, zlyhania a veľa", poďme aj nie impulz vývar, a udržať pozitívny postoj.Dobrý stav mysle, emocionálnej inteligencie, všetky druhy trápení bude ďaleko od prírody, sľubný prísť prirodzene.Dá sa povedať tak, kremeň je symbolom najvyššej eq, pretože kremeň dať dve látky známe ako najviac je ťažké odísť, vody a ohňa spoločne.V špecifických kremeň sľubný dodávky arche zhouyi odporúča vo všeobecnosti môže vybrať crystal ball, ruyi, apple, slony, výťah, crystal centre a pod.

5, elegancia, móda, kremeň, kremeň ako feng shui regulovať dodávky alebo sľubný dodávky, kremeň v súlade s dobou, v súlade s jedným z najzákladnejších princípov feng shui tón je prirodzené harmóniu, zlého ducha v nehmotné ". Kremeň, ak použitie "prevádzkovateľ" regulovať, teraz bude mnoho ľudí sa cíti nepríjemne.

iné krištáľové srdce materiálov

Ďakujem za vaše ponuky. Prosím, láskavo nechajte dobrú spätnú väzbu na nás, ak sa vám páči náš položky. Garantujeme vašu 100% spokojnosť s našimi vzormi a služby. Ak nie ste spokojní s položku po prijatí, prosím, uistite sa, obráťte sa na nás prvý! Ponúkame na plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, ktorá závisí od individuálnej situácie a kedykoľvek, pretože dostanete položky. Ak chcete, aby niečo,prosím, povedzte nám svoje špecifikáciu v detailoch. Budeme sa snažiť v našich silách splniť si očakávania. Na obrázku je presne jeden budete dostávať. Všetky fotografie boli nadobudnuté v prirodzeného svetla.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže byť pred odchodom spätnú väzbu. Spokojnosť zákazníka je našou spoločnosti cieľa.

Štítky: Strana Priazeň, Lacné party láskavosti, 18 CM dlhý rose quartz fajok, cigaretového príslušenstvo.

Vzor Jednofarebné,Srdce,None
Použitie Darček
Počet Pc 1pc
Materiál Crystal
Príležitosti Párty,Svadba & Angažovanosť,Vďakyvzdania
Číslo Modelu YL
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

18 CM dlhý rose quartz fajok, cigaretového príslušenstvo

18 CM dlhý rose quartz fajok, cigaretového príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať