Polymer lithium batéria factory priameho predaja 104050 3,7 V 2400mAh prenosné LED nabíjania stolná lampa

Nový produkt

Skladom

€9.59

Pridať do obľúbených

atribút: hodnota Atribútu

Dobrý deň! Vážený zákazník,

Všetci polymérová batéria môže byť prispôsobený pre vás,

Stačí poskytnúť batérie dĺžka * šírka * hrúbka, môžeme prispôsobiť pre vás,

Ak potrebujete prispôsobiť, prosím, kontaktujte našich pracovníkov,

Budeme vám najviac uspokojivú odpoveď!

ďakujeme

značka Stupeň energetického Modelu 104050 Menovitý výkon 1350 (MAH) Štandardné napätie 3.7 V) Spracovanie prispôsobenie áno Nabíjacieho prúdu 1 písm. A) - Exteriér rozmer 10*40*50 (mm) Platné typ Mobilného telefónu Výrobok, certifikácia ROHS Batéria typ lítium-Polymér batéria Osnovy rozmer 10 mm*40 mm*50mm Nabíjačku nabíjateľná Štandardná kapacita 2400 Textúru materiálu Lítium oxid kobaltu nabíjacie napätie 4.2 Skladovacia teplota Normálnom atmosférickom teplota pracovná teplota Normálnom atmosférickom teplotný Rozsah použitia Elektronických produktov Minimálna kapacita 2400 Ma skladovateľnosť 12 Elektrické core štandardné Národná norma Odchádzajúce napätie 3.7 Či na nabíjanie nabíjateľných Menovitou kapacitou 2400mAh

Batéria Špecifikácia

Typ: lithium ion polymer (elektrické core zváranie ochrany rada zváranie line package vysoká teplota, plast)

Menovité napätie: 3,7 V-4.2 V

Výrobca: Shenzhen Sheng Energy Co. S.r.o.

Maximálne pracovné napätie: 2.75 V

Nabíjanie prostredie: 0-45 stupňov

Životnosť: 500-krát (0.2 C výtok, 0.2 C nabíjanie. Teplota na 23 stupňov)

Vlastnosti polymer lithium batéria: nízka hmotnosť, vysoká hustota, vysoká energetická, vysoká bezpečnosť, ochranu životného prostredia, dlhá životnosť

Ochrana doska typ: ochrana počas nabíjania, ochrana počas vypúšťania (ktorý je, dvojitá ochrana)

Plnenie limitu napätie: 4.2 V,

Absolutórium prostredia: -20-55 stupňov

Skladovacie prostredie: 0 - 50 stupňov

Najmä, všetky testy v tejto norme sa uskutočňujú podľa nasledujúcich podmienok:

Teplota: 20 5 stupňov C, vlhkosť: 60 15%RH

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť

1, batéria pri používaní bývalým, alebo po prvom použití skladovania musí byť nabitá.

2, nedovoľte, aby sa batéria v extrémnom prostredí, ako napríklad extrémne teploty, hĺbka obehu, alebo často za poplatok.

3, a pri skladovaní v chladnom a suchom mieste.

Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skrat, atď..

Tento produkt je hlavne platné pre mobilné núdzové napájanie, MP3, mobilné reproduktory, mikrofón, Navigator (GPS), mobilné telefóny, hračky a ďalšie elektronické zariadenia.

Ochrana rada parametre

Pracovný prúd: 1,5 A

Aktuálne obmedzenia ochrany: 2~3A

Za poplatok limit: 4.2+/-0.05 V

Cez výtlačné limit tlak: 2.9+/-0.10 V

* skutočná kapacita ochranného plechu je o niečo menší ako menovitý objem elektrické core kvôli nad zánik ochranného plechu.

Majte na skladovanie

S cieľom zabezpečiť batéria pre udržanie kapacity úrovni, navrhované batérie a batériu -20~35 C Skladovanie, nízka vlhkosť vzduchu, non žieravý plyn podmienky Batérie, aby sa zabránilo vysoká teplota a vysoká vlhkosť skladovanie, inak to povedie k batérie úniku, hrdza a nízka kapacita. Dlhodobé skladovanie bude pravdepodobne viesť k znižovaniu kapacity batérie a batériu, a potrebu 1-3 nabitia / Vybitia cyklus dosiahnuť maximálny výbojový kapacity. Batériu nabiť a vybiť raz za tri mesiace.

Upozornenie: Storno poplatok nie je povolené, batéria by mala byť pripojený podľa polarity presne, a nemôže byť zmenené. Skrat nie je povolené, inak to bude mať za následok trvalé poškodenie. Batériu nie je možné používať v medzné podmienky, ako sú: obmedzenie teploty, hlboké cyklu, extrémne priebehu nabíjania a znovu vybite. Uchovávajte batérie na chladnom, suchom mieste. Ak veľký počet batérie sú uložené alebo sú dodávané, batériu treba dať prvé miesto. Nie priamo k batérii spájky. Ak je batéria sa objaví šum, vysoká teplota, porucha a iné abnormálne situácie, prosím, okamžite prestaňte. Nedávajte do ohňa alebo sa pokúsiť demontujte batériu. Batéria môže spaľovať alebo produkujú škodlivé látky. Nie je povolené používať staré batérie alebo pomocou pol batérie nové batérie, inak to bude mať výtok. Vonkajšieho plášťa a vonkajšieho plášťa trubice pre vybratím batérie. Batéria nie je dovolené, aby sa dal do vody.

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť Batéria by mala byť plne nabitá pred použitím. Nabíjanie metóda podľa technickej špecifikácie našich. Nabíjanie pomocou zodpovedajúcich nabíjačky. Batérie by sa mali vyhnúť používanie uzavretých, by mala poskytnúť primerané vetranie prístroja, inak batérie môže vyrábať vodík, v prípade vznietenia bod spôsobí výbuch. Don\\'t snažte sa batériu oddelenie alebo medveď lisovania a kolízie, môže spôsobiť batérie nádcha, pálenie z zásaditý elektrolyt sa poškodenie kože a očí, môžete tiež jesť oblečenie. Batéria by mala byť uchovávané mimo dosahu dieťaťa, v prípade požitia, okamžite kontaktujte lekára zaoberať. Keď je batéria nie je v prevádzke, to by mali byť odstránené z prístroja. Pri prvom použití novej batérie alebo dlhodobé skladovanie, použitie, pred musia byť vyplnené, s elektrinou. Keď je batéria horúca, nedotýkajte sa ho, kým sa ochladí. Keď sa batéria používa, sa zistilo, že energia by mala byť vypnuté, keď energia je znížená tak, aby sa zabránilo cez výboj. Keď vytiahnete batérie, mali by ste sa držať batériu a nie držať drôtu. Po batérie sa používa, ak je batéria horúca, to môže byť umiestnený v mieste, kde nie je priame slnečné svetlo vychladnúť predtým, než začnete nabíjať znova.

Štítky: Lítiová batéria, lampe led prenosné, 3, 7 V batéria, Lacné lítiová batéria, Vysoko Kvalitné led lampe prenosné, Čína 3, 7 v batéria Dodávateľov.

Certifikácia Výrobkov Iné
Druh Li-polymer
Spracovanie prispôsobenie Áno
Názov Značky Liter energie batérie
Veľkosť According to the pictures of cell size
Batéria Číslo 1
Menovité Napätie 3,7 V
Zväzok Zväzok 1
Štandardné Napätie 3.7 V)
Číslo Modelu Sto päťdesiat štyri tisíc
Vhodný model výrobku mini reproduktor
Nabíjacieho prúdu 2 písm. A)
Typ Batérie Lítiová batéria
Súbor Typ Batérie Iba
Platné typ Mp3
Náhradné Batérie Áno
Menovitá Kapacita MAH
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Polymer lithium batéria factory priameho predaja 104050 3,7 V 2400mAh prenosné LED nabíjania stolná lampa

Polymer lithium batéria factory priameho predaja 104050 3,7 V 2400mAh prenosné LED nabíjania stolná lampa

Súvisiace produkty

Porovnať