DOITRAND TS2DE diaľkové ovládanie, 433,92 Mhz KLON

Nový produkt

Skladom

€7.27

Pridať do obľúbených

Špecifikácie: Menovité Napätie 12V Pracovný Prúd

(1.6±0.3)mA Pracovné Napätie DC12V Vysielací Výkon -15dbm Tlačidlo 4 Tlačidlo Prevádzky Schopnosť 200±50g Druhá Harmonická -36dbm Pracovná Teplota -5~+45°C Pohotovostnom Súčasnej Emisii Frekvencia (433±0.075)MHZ Modulácia POŽIADAŤ Batérie Režim 27A Tlačidlo Trvanlivosti Viac ako 100 000 krát Tlačidlo 4 Použitie Sortiment garážových brán, posuvné dvere, brány,ect

Kopírovať Existujúce Diaľkové Ovládanie 1. Vozidlo centrálne zamykanie systémy 2. Garážové brány 3. Elektronické brány 4. Elektrické spotrebiče/Home automation t. j. svetlá 5. Auto sunroofs 6. Auto/Motocyklové alarmy, Jednoduché použitie, 4 kanálový systém diaľkového ovládania vám umožňuje prevziať kontrolu nad váš gadgets, auto, dom a garáž. Špecifikácia: Prevádzkové frekvencie: 433.92 MHz Napájanie do 27A 12V batérie ( Batéria súčasťou balenia ) Hmotnosť:33 g Veľkosť: 55mm x 28 mm x 14 mm Vzdialenosť: Až do 50 metrov Balík v cene: 1 x RF 433Mhz Diaľkové Ovládanie ( Batérie sú súčasťou ) Poznámka : z Tejto položky vyslať bez maloobchodnom Balení , ale budeme pack je dobre pred dodávaný.

Prečítajte si detaily produktu starostlivo pred zakúpením tejto Rozmnožovacie,

pozrite si video (demo), prosím, použite počítač,

nepoužívajte mobilný telefón.

Zoznam balíkov: 1pcs diaľkové ovládanie(s batériou a keychain) 1pcs anglický manuál (s video adresa )

Pls poznámka: vaše pôvodné diaľkové ovládanie musí rovnako ako nám, ak nie, bude k ničomu, ak si nie ste istí, či náš diaľkové ovládanie bude fungovať pls kontaktujte nás , pomôžeme vám

Ako používať(Ako Program) Krok 1 – ak chcete odstrániť existujúci kód našej vzdialenej rozmnožovacie 1) Stlačte a Podržte "a" a "B" tlačidlá spolu - Led zabliká 3 krát 2) držte "A" tlačidlo a uvoľnite "B" tlačidlo 3) držte "A" tlačidlo a stlačte "B" tlačidlo 3 krát, Led začne blikať Non-stop ( poznámka: počas odstránenie postup, uistite sa, že udržať "A" tlačidlo stlačené celý čas ) Teraz stlačte ľubovoľné tlačidlo na diaľkovom ovládači, LED svetlá nie sú jasné, takže vymazať kód úspech; ak stlačíte tlačidlo LED lampa svieti, čo znamená, že pôvodný kód nie je odstránený ! Krok 2 - klon vašej pôvodnej vzdialenej 1) Dať obe diaľkových ovládačov do "back to back" pozícia. Uistite sa, že majú priamy kontakt. Alebo dva diaľkové ovládače by mali byť umiestnené čo najbližšie (dal dva diaľkové ovládače na ploche súbežne s nulovým vzdialenosť) 2) Stlačte a podržte jedno tlačidlo na svoje pôvodné diaľkové a jedno tlačidlo na svoj klon vzdialené. Držte, kým LED bude 2 bliká (Upozornenie: LED 2 bliká, nie na tlačidlo na uvoľnenie), Potom 3 bliká a potom do stabilný a ste úspešne klonovanie. ( iné tlačidlá, postupujte podľa rovnakých nad prevádzky) Ak z nejakého dôvodu klon nemá ísť ďalej potom 2 bliká , znamená to, že signál neprejde, prosím shift vzdialenej pomaly hore a dole, až kým sa dostanete na miesto, kde sa prejsť. Na prítomnosť šumu, to by nedochádzalo k rušeniu na prevádzku, Ak je kópia nie je úspešné, malo by recopy po klíringový kód.

FAQ

1. Sú vám výrobu ?

áno , máme vlastnú továreň a my sme tarding mnoho rokov

2. ako môžem vedieť, tento model je práca pre mňa ?

ak máte model v ruke, prosím, mať jasný obraz o PCB dosky, pošlite nám potom my vám pomôžeme .

3. Ako dlho môže diaľkové ovládanie použiť ?

ln všeobecne diaľkové ovládanie môže byť použitý pre mnoho rokov, Len treba vymeniť batérie .

4. Môžem veľké objednávky ?

samozrejme

1 Prepravné Podmienky

Naše Položky sú bezplatné doručenie do USA,EÚ,v Ázii,a v každej krajine.,Vlastné, daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma. Zvyčajne posielame von tovar vám Čína Príspevok Air Mail pre dopravu zdarma, asi 5-25days môže prišiel vašu adresu. Ak potrebujete rýchle dodanie DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môže mať veľmi dobré zľavy. ak chcete uskutočniť objednávku,prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré chcete na náš web shop. Zistíme, sledovanie Nie. v poradí zoznamu, alebo odoslať e-mail na vás.

2: spätná Väzba

sme milý a poctivý dodávateľa. a dúfam, že každý náš zákazník si ich nákupné z môjho www.haix.sk obchodu . ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov. Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. a ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujem. Dúfam, že každý si zákazníci môžu opustiť 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva spätnú väzbu.,ďakujeme!

3 Zákaznícky Servis

Beacause vaše satisfacition je náš cieľ.Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne alebo netural spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk, bez komunikácie,ďakujem. Veríme, že naša komunikácia bude slove problém pre vás.a je zvyknutý nechať dole.Viete, že akékoľvek negatívne alebo netural alebo spor bude bolieť bothsides,a zvyknutý nechať problém byť naozaj sloved. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

Štítky: Diaľkové Ovládanie, Diaľkové Ovládanie Regulátor, Radič Ovládanie, Lacné diaľkové ovládanie, Vysoko Kvalitné diaľkové ovládanie regulátor, Čína radič kontroly Dodávateľov.

Číslo Modelu GRET65
kanál 4
Veľkosť 58.7*30*13.5mm
Package Áno
Batérie 27A12V obsahovať
packge malá plastová taška
N. W 33 g
Farba Led modrá
Rozsah Použitia garážové dvere,brány,ect
Vzdialenosť do 50m
Názov Značky RUIXINYU
frekvencia 433.92 MHZ
Bezdrôtová Komunikácia RF
Použitie Elektrické Dvere,Univerzálna
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DOITRAND TS2DE diaľkové ovládanie, 433,92 Mhz KLON

DOITRAND TS2DE diaľkové ovládanie, 433,92 Mhz KLON

Súvisiace produkty

Porovnať