10 ks Žltá Farba Typ 3 Rfid 125khz Keyfobs Kartu Kľúčové karty pre Systém Kontroly Prístupu len na Čítanie

Nový produkt

Skladom

€0.99

Pridať do obľúbených

10 ks Žltá Farba TK4100 čítať iba 125khz keyfobs

To je len TK4100 125khz rfid Karty, Každý kľúčenka má Pevné ID číslo karty. Nemôže byť rewrited!!!! Ak chcete prepísať karty, je potrebné kúpiť iné Čipovú Kartu!!!!!!!!

Tieto sú 10pcs Typ 3 RFID 125KHz Blízkosti Keyfobs

môžu pracovať s výrobku, ktorý bol 125Khz RFID čítačky kariet.

Čítanie vzdialenosť: 3-5 cm;

Materiál: ABS

Odpoveď frekvencia: 125 KHz,

Typ čipu: TK4100

Prevádzková Teplota : -40°C až 85°C

Nepremokavé

Každý kľúčenka má uniqe ID číslo.

1, Vaša objednávka bude odoslaný na 1-3 pracovných dní po úplnom zaplatení sa vymaže, keď zásob trvá.

Oznámenia, budú odoslané po vaša objednávka sa odosiela, prosím, informujte e-mailom alebo www.haix.sk, aby záznamy o dátume odoslania.

2, Všetky pozemky budú odoslané prostredníctvom malých paketov, nie je zaručené, že pozemok by mali doraziť v čase je uvedené vyššie. Avšak, 95% zásielok budú doručené do referenčnému času.Prosím, láskavo byť trpezlivý, ak pozemok nie je prichádzajú k vám na čase,a prosím, kontaktujte nás. budeme ich sledovať.

3, 7 Dní Záruka vrátenia Peňazí: Ak nie ste spokojný so položky zakúpené z nás. Informujte nás písomne(napr. e-mail, eBay správy, faxom, listom) do 7 dní od prevzatia tovaru. Budeme vás vrátiť sa a vrátenie položky. Vezmite prosím na vedomie, že postages / custom poplatky(ak sú nejaké) strávili v takom poradí sú na náklady odberateľa.

4, Zadarmo Náhradné: Ak dostanete nie-ako-popísané (napr. chybné, nesprávne, chýbajúce časti) položky, prosím, kontaktujte nás, keď sa dostanete tovar. Zabezpečíme náhradné akonáhle prípade je potvrdené.

5, Dodávatelia Záruka: ponúkame na JEDEN ROK záruka na tento produkt. Ak váš položka bola akejkoľvek záruky otázku, prosím, kontaktujte nás pre uspokojivé riešenie.

6, Požiadavky: Všetky kvalifikované vracia/výmena sa musí riadiť podľa nás. Sme nemusí akceptovať váš návrat bez informovania nám v predstihu. Colné poplatky, manipulačný poplatok, poštovné a poistenie sú na zákazníkov, nákladov a nie je vratná.

7, Ak máte akékoľvek otázky, pre výrobky alebo doprava, pls láskavo kontaktujte nás skôr, než robiť negatívnu spätnú Väzbu, budeme sa snažiť slove to. Ak nemôžeme slove a nerobia žiadne náhrady na vás. potom sa na spätnú Väzbu. Ak nemáte kontakt u nás prvý a robiť negatívnu spätnú väzbu priamo, znamená to, že ste sa vzdali všetkých po-predajný servis. prosím, láskavo pochopiť.

Štítky: rfid kľúčenka, RFID 125KHz, key Card, Lacné rfid kľúčenka, Vysoká Kvalita rfid 125khz, Čína key card Dodávateľov.

Karta Frekvencia 125KHz
Veľkosť Typ 3
Číslo Modelu EMF3
typ farby žltá farba
Názov Značky mcdorsteco
Karta čip TK4100
Veľkosť Balenia 21cm x 7cm x 7cm (8.27in x 2.76in x 2.76in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10 ks Žltá Farba Typ 3 Rfid 125khz Keyfobs Kartu Kľúčové karty pre Systém Kontroly Prístupu len na Čítanie

10 ks Žltá Farba Typ 3 Rfid 125khz Keyfobs Kartu Kľúčové karty pre Systém Kontroly Prístupu len na Čítanie

Súvisiace produkty

Porovnať