7500W elektrické Sprcha ohrievač s LED digitálne userinterface pre vaňou kuchynské drezy prietokové Tečúcej teplej úžitkovej vody

Nový produkt

Skladom

€121.89

Pridať do obľúbených

Vážený Zákazník,

Ohrievač vody, ktorý hľadáte, je tankless ohrievač vody, to znamená, že bez veľká nádrž na vodu, podobne ako tradičné skladovanie ohrievač vody, tento ohrievač vody môže poskytnúť okamžitá teplej vody a teplej vody kapacita nie je žiadne obmedzenie, nemusíte na predohrev vody , stačí zapnúť ohrievač vody vždy, keď budete musieť použiť teplej vody,a potom teplej vody, budú pochádzať z ohrievača v priebehu niekoľkých minút po zapnutí ohrievača vody,bez ohľadu na to, ako dlho môžete použiť horúcej vody, teplej vody bude pokračovať, kým vypnite ohrievač vody.

Už nikdy nebudete musieť starať teplej vody bude prebiehať v čase, keď použijete tento typ ohrievača vody s výnimkou vody-nedostatok alebo power-off .

Hlavné Funkcie: Žiadne čakanie, žiadny limit pre ohrev teplej vody,nechať si môžete vychutnať vaše kúpanie, kedykoľvek budete chcieť,môžete aj kúpať vo vani na celý deň, ak si budete priať; Vysoko kvalitné vykurovacie teleso má dobré koróziu odpor a kyseliny-odolať,s dlhšou životnosťou, zohrievania účinnosti až do 99%. Kroky výkonom, nariadenia,pohodlnejšie ovládanie teploty; Inteligentné CPU čip, rýchle reakcie a vysoký výkon. Nie je potrebné predhrejte pred použitím horúcej vody, budú pochádzať z ohrievača v priebehu niekoľkých minút po zapnutí ohrievača vody,stačí zastaviť okamžite po použití,bez akéhokoľvek odpadu, vody alebo elektriny; Nekonečné teplej vody,úspora času,šetrenie vody,elektrickej energie, úspory, Pretože to nemá veľké vodné nádrže,je veľmi izba úspory,to nie je veľmi ťažké na stenu, nie je potrebné sa obávať, to padne; Digitálny displej a prsta regulácia teploty,jednoduché ovládanie; Násobenie ochrany, bezpečné a spoľahlivé: Voda a elektrina Izolačné zariadenia. Suché - vykurovanie ochranu. Viac-teplota ochrany. Nad vodou tlak ochrany. Elektrina úniku ochranu. Anti-elektrický šok. Monitorovanie v reálnom čase. Kontrolné funkcie.atď. Vysoká kvalita ABS kryt je módne a s nasledujúce funkcie: Antioxidant,Nosiť-odoláva Korózii-odolnosti,Vysokej teplote prevencie,jednoduché čistenie.

Poznámka:vyššie foto sprcha accessaries je len pre referenčné, predmetom záverečnej tovaru.

Pretože hmotnostný limit pre mnohých spôsob dopravy,sprcha accessaries môže byť zaslaná samostatne

cez iný balík.

POZNÁMKA: výrobky budú odoslané náhodne s akýmkoľvek OEM značky, a môžu byť niektoré Čínske slovo štítky a Čínske slovo balenie krabica, všetky anglický návod, prosím, zvážte pred mieste objednávky.

Inštalácia:

Nájdete na inštaláciu a obsluhu,prípravu relatívna inštalácia nástrojov a materiálov,kontrola inštalácie okolností.

Samozrejme, môžete pripojiť tento ohrievač vody na 2,3,4,5 drezy / sprchy denpends na vaše požiadavky, teplej vody sa nikdy spustiť ako dlho, ako vaše vody suplly a napájanie je normálne.

Prehľad našich výroby:

Poznámka: Ak sa rozhodnete predávajúceho spôsob dopravy, budeme vyberte si akýkoľvek dostupný spôsob dopravy na odoslanie tovaru, ak sa tovar zasiela prostredníctvom Čína Príspevok Povrchu a Čína Príspevok SAL , sledovacie číslo bude tiež uvedená pod Čína Príspevok Vzduchu Balík,týmto spôsobom môže trvať okolo 35 až 90 dní na doručenie tovaru.

Štítky: elektrický ohrievač sprcha, sprcha ohrievača, elektrické sprcha, Lacné elektrický ohrievač sprcha, Vysoká Kvalita sprchou kúrenie, Čína elektrické sprcha Dodávateľov.

Regulácia Teploty Áno
Multi Bezpečnosť ochrana Áno
Názov Značky Orager
Prípojky Vody G'1/2
Zobrazenie teploty Áno
Režim ovládania Mikropočítačový
Inštalácia Okolnosť Akékoľvek Kde Teplej vody potrebná, ako je kúpeľňa Drez, Umývadlo, Sprchovací
Menovitý Tlak 0,6 MPA / 87PSI / 6BAR
Štýl vertikálne
Nepremokavé Ochranu Úrovni IPX4
Kontrola prietoku Áno
Bývanie Materiál Vysoká Kvalita Plameň Odpor ABS
Inštalácia Na Stenu
Výkon (W) 7500W&8500W
Certifikácia CCC
Skladovanie / Tankless Instant / Tankless
Kapacita nekonečné teplej vody
Uvedenie na trh August-15
Napätie (V) 220V
Číslo Modelu OWH023-75/85
Pre Tvrdú Vodu, Áno
Energetická Účinnosť Triedy Triedy Jeden
userinterface LED digitálne
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 44cm x 13cm x 38cm (17.32in x 5.12in x 14.96in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

7500W elektrické Sprcha ohrievač s LED digitálne userinterface pre vaňou kuchynské drezy prietokové Tečúcej teplej úžitkovej vody

7500W elektrické Sprcha ohrievač s LED digitálne userinterface pre vaňou kuchynské drezy prietokové Tečúcej teplej úžitkovej vody

Súvisiace produkty

Porovnať