Doprava Zadarmo Skrutku Tvarované Geometrické Zliatiny Opal Orientálna Brošňa

Nový produkt

Skladom

€1.98

Pridať do obľúbených

Poštovné: Pri zadaní objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme odosielanie položiek s 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sa responsoble pre všetkých zákazníkov povinnosti na kupujúceho krajín. Ak je vaša objednávka viac ako 200USD,budeme loď vašej prodcuts prostredníctvom DHL alebo EMS.

Veľkosť Fit Issures: rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie pred objednaním. Bežne do 0,5 inch merania rozličných je povolené. Ak zistíte, veľkosť, nie sú vhodné na vás, kontaktujte nás Prosím priamo.

Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba pohostenie v monitor, osvetlenie, pozadie, avšak, ak si myslíte, že vás dostať zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo refound je možné, vďaka.

Krmivo Späť: Váš úplne satisfation a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než opustíte negatívne pripomienky, budeme sa snažiť, aby to pre vás.

Pôvodné priameho predaja, najlepšie ceny, najlepšia kvalita!

Štítky: opal brošňa, Zliatiny Brošňa, geometrické brošňa, Lacné opal brošňa, Kvalitné zliatiny brošňa, Čína geometrické brošňa Dodávateľov.

Číslo Modelu N0017
Názov Značky kawela
Štýl Trendy
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Položka Druh Brošne
Tvar\vzor Rastlina
Pohlavie Ženy
Jemné alebo Módne móda
Brošne Typ Brošne
Materiál Crystal
Veľkosť Balenia 4cm x 2cm x 2cm (1.57in x 0.79in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava Zadarmo Skrutku Tvarované Geometrické Zliatiny Opal Orientálna Brošňa

Doprava Zadarmo Skrutku Tvarované Geometrické Zliatiny Opal Orientálna Brošňa

Súvisiace produkty

Porovnať