DOPRAVA ZADARMO DCM260B kompenzácia Naklonenia typ troch-dimenzionální elektronický kompas Magnetický senzor

Nový produkt

Skladom

€159.07

Pridať do obľúbených

Zákazník Najprv našim cieľom je, úprimne vítam nových a starých zákazníkov list,sme pripravení poskytnúť vám!Našou prednosťou je: dobré meno, dobrá cena, dobrá kvalita Priame dodávanie zásoby, rýchle dodanie.

Zavedenie nového výrobku

Na DCM260B je vysoká presnosť, 3D elektronický kompas , pomocou Amerike patent technológie tvrdé a mäkké magnetický kompas kalibrácia algoritmus, tak, že v magnetickom poli rušenie prostredia môže aj 3D kalibračnú metódu bol najlepší efekt , integrácia DCM260B tri osi indukčnú senzor , prostredníctvom centrálneho procesora real-time riešenie, samozrejme , a použitie troch osí akcelerometra tilt pre širokú škálu samozrejme uhol náhradu škody , zabezpečiť kompas v naklonenia uhol až do + 90 stupňov môže tiež poskytovať údaje samozrejme s vysokou presnosťou . Elektronický kompas integrované s vysokou presnosťou MCU ovládanie , výstup na diverzifikáciu , štandardné rozhranie zahŕňa RS232/RS485/TTL rozhranie , ostatné môže prijať iné komunikačné rozhranie prispôsobenie .

DCM260B má výhody malým objemom , nízka spotreba energie , a môžu byť použité v antény stabilné , vozidla , systémovej integrácie a mnohých iných oblastiach, vysoká odolnosť voči otrasom , vysoká spoľahlivosť, ale tiež robí kompas môže normálne pracovať vo veľmi ťažkých podmienkach , vhodný pre vysokú presnosť merania miniatúrne vojenské dnes integrovaného riadiaceho systému.

Hlavné vlastnosti

- azimut, presnosť : 0.8 ° - uhol rozsah merania: - 90 DEG

- uhol rozlíšenie: 0.01 ° - uhol presnosť: 0.1 stupňov

- široký rozsah teplôt: -40 až +85 DEG C - size: L55 x W37 x H24mm

- s tvrdý , mäkký magnetické a sklon náhrady - standard RS232/RS485/TTL výstup rozhranie

DC 5V napájanie - môže prijať iné funkcie prispôsobenia

Použitie výrobku

- satelitné antény Star Search - navigácia prieskum a Mapovanie - GPS, integrované navigačné - antény, servo riadenie

- Zbraň Spustenie Systému - infrared imager - Laser Rozsah Finder - mapa vyhotovená zariadenia

Oceánografie robot navigation - - ROV pod vodou detekciu prístroja - špeciálne príležitosti robot - systémy leteckých vozidla

DCM260B meranie smeru a požiadavky na inštaláciu

Pretože DCM260B 3D elektronický kompas azimutu uhol sa používa v geomagnetického zásady , preto si minimálne magnetické rušenie prostredia montážna poloha je veľmi dôležité . Prosím, ako ďaleko, ako je to možné, zo železa , magnet , motor a iné magnetické predmety umiestnené na inštaláciu DCM260B . Aj tieto magnetické médium okolo, aspoň potrebu riadenia v 40 CM vzdialenosť nad ( rôzne magnetické pole je odlišná kompas rušenie vzdialenosť ) . Na zabezpečenie produktu na dosiahnutie čo najlepších meranie prostredia, inštalácie sa používa na M3 nerezová oceľ skrutky.

Hoci bias DCM260B môže v magnetickom prostredie stabilný za mierny magnetické rušenie odškodnenie , ale to nemôže kompenzovať zmeniť . Prosím, venujte zvýšenú pozornosť s DC elektrických drôtov generuje magnetické pole , pretože ak jednosmerný (DC) na zmenu , veľkosť magnetického poľa sa zmeniť . Zdroj rušenia bunky je ďalší zmeniť . Každá inštalácia je iný, a užívateľ musí posúdiť realizovateľnosť inštaláciu vo všetkých možných operačného prostredia .

DCM260B optimálne položky presnosť môže dosiahnuť 1 stupňov , je to, aby sa podrobil prísnym overovacie skúšky povoliť všetky pochybnosti , najviac vedecká metóda je tiež dôležité . Testovanie našich navrhovaná metóda je : bude DCM260B elektronický kompas, inštalované vo vertikálnej postaviť hliníka ( iné materiály bez magnetické ) rod , samozrejme presnosť merania ( samozrejme rotujúce prút je vertikálne rotujúce platformu , snažte sa vyhnúť vonkajšie magnetické pole rušenie veľké) . Pritom môže znížiť polomer otáčania kompasu , zlepšiť presnosť merania vedy . To je len poskytovať inštalácie laboratória , pre osobitné okolnosti musia byť flexibilné spracovanie . Napríklad : nainštalovaná v aute, DCM260B by mal byť nainštalovaný v kolmo na smer pohybu .

Štítky: snímač dávkovač tekutého mydla, snímač mobile, kompas, detektor, Lacné senzor dávkovač tekutého mydla, Vysoko Kvalitný snímač mobile, Čína kompas, detektor Dodávateľov.

Číslo Modelu DCM260B
Názov Značky BETTERSHENGSUN
Test1 2
Test4 2
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DOPRAVA ZADARMO DCM260B kompenzácia Naklonenia typ troch-dimenzionální elektronický kompas Magnetický senzor

DOPRAVA ZADARMO DCM260B kompenzácia Naklonenia typ troch-dimenzionální elektronický kompas Magnetický senzor

Súvisiace produkty

Porovnať