Zákazku Nový Príchod Dlho Bolero Šatkou Jaceket Blikať Šifón Čipky Appliqued Dubaj Abaya Kaftan Arabčina Večerné Šaty

Nový produkt

Skladom

€98.25

Pridať do obľúbených

Vitajte v Našom Obchode

Fotografie Výrobkov

1. Farba : Všetky farby sa vám páči, môže byť na zákazku .( Nechajte nám správu)

2. Veľkosť: veľkosť môže byť na zákazku podľa vašich veľkosť informácií . Samozrejme, môžete tiež vybrať náhodné veľkosť zadať objednávku.

3. Vysoká kvalita: Naše závod má viac ako 15 rokov zákazku skúsenosti. Šaty môžu byť vyrobené viac ako 95%, rovnako ako na obrázku. Veľkoobchod môžu byť dostupné. T jeho šaty môžu byť zákazku podľa vášho merania a vaše obľúbené farby . Ak váš merania sú spôsob, ako z mojej veľkosti grafu, sme radi, že robia šaty podľa vášho merania, ako dlho, ako ste sa dohodli, že konečná úprava môže byť potrebné pre čo najlepšie prispôsobenie.

Poznámka

A, nastavenie cenových ponúk pre svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj, a krinolína alebo spodnička ( ukázal, že na obrázky)

B, Šaty Môžu Byť Vyrobené vo Vlastnej Veľkosti, Farby, Dizajn. Dôrazne odporúčame, aby ste vaše meraní odborné pred nákupom akéhokoľvek šaty online. Prosím, riaďte sa pokynmi na meranie a zmerať sami opatrne.

C. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli .

>Farba Grafu

Ak šaty fabic je šifón,všetky farby v nasledujúcich farba graf je k dispozícii, Prosím nechajte nám správu po poradí,AKO "chcem Farba 13".

Farba Odkaz

Ak nemôžete nájsť najviac obľúbenú farbu z nasledujúcich farieb graf keď chcete objednať ,môžete zvoliť farbu náhodne ,a potom budeme posielať náš profesionálny farebný graf k vám e-mailom.Môžete vybrať svoju obľúbenú farbu z našej farba grafu ,v poslednom stačí nám povedať, farba čísla môžete si vybrať e-mailom

>Tabuľka Veľkostí

O Nás

Sme profesionálne svadobné šaty návrh a výrobné spoločnosti. Všetky naše výrobky sú vyrobené z materiálov špičkovej kvality, a s veľmi dobré prevedenie. Naše produkty zahŕňajú svadobné šaty, bridesmaid, šaty, kvetina dievča šaty, šaty ples, bolero, a závojov. Samozrejme, je vítané, že budeme robiť šaty podľa obrazu, ktorý kupujúci odoslaním na mňa. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

FAQ

Štítky: arabský večer šaty, večerné šaty, dubaj abaya kaftan, Lacné arabčina večerné šaty, Vysoko Kvalitné Večerné Šaty, Čína dubaj abaya kaftan Dodávateľov.

Vlak Žiadne
Skutočné Obrazy Áno
Položka Druh Večerné Šaty
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Silhouette rovné
Materiál Polyester
Textílie Typ Šifón
Názov Značky YOUXI
Číslo Modelu FED056
Pasu Ríša
Príležitosti Formálne Večer
Vstavaný Podprsenka Áno
Rukáv Štýl Pravidelné
Veľkosť Standard US Size or Custom made Size
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
Výstrih O-Krku
Dekorácie Lištovanie,Appliques
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zákazku Nový Príchod Dlho Bolero Šatkou Jaceket Blikať Šifón Čipky Appliqued Dubaj Abaya Kaftan Arabčina Večerné Šaty

Zákazku Nový Príchod Dlho Bolero Šatkou Jaceket Blikať Šifón Čipky Appliqued Dubaj Abaya Kaftan Arabčina Večerné Šaty

Súvisiace produkty

Porovnať