1X40 11 mm 20 mm Taktické Holografické Červená Zelená Bodka Riflescope Pohľad Priestor pre Lov Taktické Airsoft

Nový produkt

Skladom

€13.15

Pridať do obľúbených

Upozornenie: Vážení priateľ , Riflescope nie sú umožní byť dovezené v tieto krajiny: Južná Kórea , Brazília Prosím, nenechajte objednávky ,v opačnom prípade nebudeme brať na zodpovednosť, keď package sú v držbe Ciel. Vďaka za podporu. 1X40 11 mm 20 mm Taktické Holografické Červená Zelená Bodka Riflescope Pohľad Priestor pre Lov Taktické Airsoft Špecifikácia: Konštruované z hliníkovej zliatiny s eloxovaný matný čierny spracovanie. Ľahký a kompaktný dizajn. Anti-glare odrážajúce vrstvené šošovky, ktoré poskytuje dobrú optickú jasnosť. Bodka farba: Zelená/červená nastaviteľná Nastaviteľná windage a fasáda S integrovaným mount pre 11 mm & 20 mm Weaver železnici. Napájanie: 1x Cieľ priemer: 40 mm Bezplatný Očný Reliéf Materiál: Vysoko kvalitný Hliníková Zliatina, Farba: Eloxovaný Matný Čierny Dĺžka: 110 mm(s krytom) Výška:65mm. Železničnej Šírka: 11 mm & 20 mm Železničnej Batérie: 1XCR2032(Nie je súčasťou balenia), Farba môže byť prepnutý z červenej, zelenej a jasu môže byť upravená. Obsah balenia: 1 x Červená Zelená Pohľad rozsah Pôsobnosti 1 x Čistiaca Handrička 1 x Návod, 1 x Kľúč VŠETKÝMI Akumulátormi Bude Odstrániť Pred dodávkou, Vzhľadom na prepravné Predpisy. Brazília pretože colné nemôže cez, prosím, nekúpiš

1.Akceptujeme ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Peniaze; Bankový Prevod, Western Union. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Ponúkame rôzne zásielky služby pre rôzne žiadosti, ako postupujte podľa pokynov 1.Čína príspevok air mail , zdarma pre väčšinu krajiny,ale trochu dlhší čas, musíte mať dostatok trpezlivosti, čakajú na produkty. Zvyčajne trvá 18-35 pracovných dní pre väčšinu krajín, nie je pre tieto oblasti(Južná Amerika, Afrika...) 2.EMS, to trvať asi 5 až 20 pracovných dní. Je to veľmi dobrá zásielky spôsobom, odporúčanie pre vás. Ale budete musieť zaplatiť za extra expedičný poplatok.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/MÝTO, rýchlejšie, ale príliš drahé, zvyčajne trvá 3-12 pracovných dní, budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

4. Sledovanie informácie normálne aktualizácie okolo 3-5 dní, i f ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. Nie je Zodpovedný za Colné Odbavenie . Okrem toho,Budeme písať nižšiu hodnotu, aby pacakge, ktoré vám pomôžu vyhnúť ciel . A ak vaša krajina má špeciálne požiadavky na dovoz objednávky, prosím, dajte nám vedieť, a môžeme napísať detaily, ako chcete.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme SÚHLASIŤ VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

100% spokojnosť zákazníka je naším cieľom !

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 star chválu bude veľmi ocenil.

2.Ak nie, úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, no v našich silách, pracovné problémy sa pozitívne.Ďakujeme.

3.To je možné vyriešiť váš problém, keby sme nemali vedieť o probléme! Veľká vďaka!

Štítky: rozsah krúžky picatinny rail, rozsah typov, bodka rozsah, Lacné rozsah krúžky picatinny rail, Vysoká Kvalita rozsah typov, Čína dot rozsah Dodávateľov.

Zväčšenie IBA 1x
Cieľom Priemer 40 mm
Funkcia Objektív
Názov Červená Zelená Bodka Riflescope Pohľad Priestor pre Lov Taktické Airsoft
Železničný systém 11 alebo 20 mm
Čistá Hmotnosť 200g
Číslo Modelu 1x40mm Červená Zelená Bodka
farba Čierna
Materiál Hliník
Druh Červená a Zelená Bodka
Batérie CR2032, ktoré Nie sú v paketové
Najlepšie Použitie Lov
Názov Značky demeysis
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1X40 11 mm 20 mm Taktické Holografické Červená Zelená Bodka Riflescope Pohľad Priestor pre Lov Taktické Airsoft

1X40 11 mm 20 mm Taktické Holografické Červená Zelená Bodka Riflescope Pohľad Priestor pre Lov Taktické Airsoft

Súvisiace produkty

Porovnať