NOVÝ 1 KS Biele Medzery úložná Polička Kuchyňa Organizátor Korčuľovanie Hnuteľného Plastové Kúpeľňa Modul Uložiť Space 3 a 4 vrstvy Vysokej Kvality

Nový produkt

Skladom

€24.04

Pridať do obľúbených

Zásielky

1.Všeobecne objednávky bude dodaný včas do 1-3 pracovných dní po platby vymazané.

2.Skontrolujte prosím vaše informácie opatrne. Pre kupujúcich z ruskej Federácie, je potrebné, aby sa uistite sa, že vaše Meno, Priezvisko meno a priezvisko všetky práva, inak pozemok bude odoslaný späť.

3."Doprava zadarmo" je len na tovar, ľahší ako 2 kg a bude dodaný Čína Príspevok Vzduchu Mail, ktorý možno sledovať on-line. Ak budeme loď inými spôsobmi, budeme vás informovať.

4.Ak potrebujete iné spôsoby dopravy, prosím, kontaktujte nás. Podporujeme, aby vám najviac ideálne a pohodlný spôsob dopravy.

5.Poštovné dní, sme nemôže zaručiť dodacej lehote, ak sa príspevok má úrad neočakávaných meškanie vzhľadom na dovolenku, počasie, zvyky, alebo iné podmienky.

Záruka A Záruk

Sľubujeme, nikdy nedovoľte, aby sa naši zákazníci stratiť peniaze a bude rád, že sa akceptovať vrátenie/výmenu za všetky položky, ktoré sú nákup v našom obchode.

Tieto požiadavky musia byť splnené pred odoslaním item(s) späť k nám:

- Položka(y), musí byť v nových a v pôvodnom stave, ako si ho dostal.

- Boxy a značky by sa mali vrátiť spolu s vašou item(s).

- Expedičný poplatok je nevratný. (Nové prepravné poplatky hradí kupujúci seba)

Spätná väzba

1.Sme zaväzuje poskytnúť vám najlepšie služby, vaša spokojnosť je náš cieľ a vaša dobrá spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2.Pri kúpe našich produktov, Kupujúci súhlasí s tým, kontaktujte nás v prípade negatívnej skúsenosti ešte pred opustením negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu, aby nám dal príležitosť opraviť problém.

Prosím, zanechajte nám päť hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom a službám.Budeme radi, urobiť to isté pre teba.

Ak vám nie sú jasné o vyššie uvedené požiadavky, prosím, kontaktujte nás.

O farebný rozdiel

Tipy Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu, ale vezmite inom svetle a zobrazenie faktory, tam je určitá farba, prosím ťa, odpusť mi.

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Použitie Drobnosti
Názov Značky MYSTICA
Typ Inštalácie Typ Podlahy
Druh Kúpeľňa Police
Materiál Plastové
Funkcia Eco-Priateľský
Platné Priestor Kuchyňa
Plastové Typ PP
Číslo Modelu Päť sto päťdesiat
organizátor Organizátor Rack
Č. z Stupne Štyri Vrstvy
Klasifikácia Non-skladací Stojan
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 60cm x 20cm x 140cm (23.62in x 7.87in x 55.12in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NOVÝ 1 KS Biele Medzery úložná Polička Kuchyňa Organizátor Korčuľovanie Hnuteľného Plastové Kúpeľňa Modul Uložiť Space 3 a 4 vrstvy Vysokej Kvality

NOVÝ 1 KS Biele Medzery úložná Polička Kuchyňa Organizátor Korčuľovanie Hnuteľného Plastové Kúpeľňa Modul Uložiť Space 3 a 4 vrstvy Vysokej Kvality

Súvisiace produkty

Porovnať