2016 Hip-hop bandanas pre mužov, ženy hlavu šatku, Šatky, farba multi style Náramok Bavlna 8MWR

Nový produkt

Skladom

€0.68

Pridať do obľúbených

Hip-hop bandanas pre mužov, ženy hlavu šatku, Šatky, farba multi style Náramok Bavlna 100%, môžete vidieť z obrázku,šatka je veľmi pekná a módne.To veľa pre celkom 1 pc.Táto šatka je multifunkčné,môžete ho použiť ako zábal ,šál alebo náramok.Každý detail byť starostlivo.Všetky fotky, aby sa sami,všetky skutočné položky. Poznámka:niektoré fotky vyzerajú ako väčšia veľkosť,prosím, upozornenie presné položky veľkosti. Prosím, majte na pamäti, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora, nastavenie jasu a kontrastu, farby produkty by mohli byť niektoré mierne líši medzi naše fotografie a skutočné položka, ktorú dostanete. Sme majte na pamäti, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora, nastavenie jasu a kontrastu, farby produkty by mohli byť niektoré mierne líši medzi naše fotografie a skutočné položka, ktorú dostanete. Ďakujeme za pochopenie . Stav Zbrusu Nový Materiál 100% Bavlna Meranie(približne) 56 CM*56 CM(22"*22")

1. Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.haix.sk sú spracované Alipay.

2.Zvyčajne sme poslať vašu zásielku od Čína príspevok obyčajný malý balík, ak hodnota vašej objednávky je menej ako $20. Ak budete prijímať len v Číne poštou doporučene,Prosím, kontaktujte nás pred platby. 3.Ak dodacia lehota je viac ako 60 dní a nechcete dlhšie čakať, môžete otvoriť sporu za plnú náhradu. (Brazília vylúčené) 1. Sme vám plnú náhradu, ak položku, ktorú ste dostali, je odlišný od popis. 2. Vrátenie bude venovať po tom, čo sme dostali späť položka kvality v poriadku. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, všetky položky späť. 3. Odosielateľ prepravné náklady nie vrátiť, a späť prepravné náklady, ktoré by mali zaplatené v strane. 4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: hip-hop bandanas, šatka na krk pre mužov, bandana šatka na krk, Lacné hip-hop bandanas, Vysoká Kvalita šatka na krk pre mužov, Čína šatka bandana Dodávateľov.

Vzor Typ Tlač
Štýl móda
Dĺžka Šatky <60 cm
Položka Druh Šatky
Materiál Bavlna
Šatky Typ Šatka, Zábal
Číslo Modelu NO7164
Oddelenie Meno Dospelý
Pohlavie Muži
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.028kg (0.06lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2016 Hip-hop bandanas pre mužov, ženy hlavu šatku, Šatky, farba multi style Náramok Bavlna 8MWR

2016 Hip-hop bandanas pre mužov, ženy hlavu šatku, Šatky, farba multi style Náramok Bavlna 8MWR

Súvisiace produkty

Porovnať