LED Vintage Svietidlá Nočné Svetlo Fúkanie Pat Kontroly Nabíjateľné Batérie Prevádzkované Akryl Romantickú Večeru Lampy Domáce Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€14.83

Pridať do obľúbených

Platby

1.Platby www.haix.sk

2.www.haix.sk môže byť akceptované kreditné karty, Western union, bankový prevod

3.Na prvý, môžete poslať peniaze na www.haix.sk webovej stránke, po prijatí položky, na www.haix.sk webové stránky môžu posielať svoje platby, takže vaša platba je 100% bezpečné !

Poštovné a Odovzdanie

Doprava zadarmo čína príspevok. Zvyčajne To bude trvať 10-30 dní. pre prepravu. Pretože to bude trvať 7-20days z Číny Colné na svoj Ciel, a to môže trvať nejaký čas na spracovanie v poštách a Zvyky.Ďakujem pekne za pozornosť,týmto som vám povedať, že táto položka bude odoslaný do Číny post air mail . to bude trvať dlhšie, ako iné prepravné spoločnosti,ale to je dôvod, prečo je na takýto skvelý cenu!----predovšetkým,položka sa bude považovať sa dobre starať, a keď ho dostanete,pls potvrdenie doručenia na www.haix.sk.Budeme Loď vašej Objednávku načas, Ale Dátum Doručenia je len závisieť na Spôsob Dopravy, Ktorý si vyberiete! Ak potrebujete položku naliehavo, pls kontaktujte nás na upgrade prepravná služba iným lodnej dopravy platiť extra aktualizácia poplatky. Tak dúfame, že sa nemusíte opúšťať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, pretože dlhý čas prepravy. Pozitívna spätná väzba je dôležité, aby na www.haix.sk. Necháme správy, ak existuje akékoľvek oneskorenie pri preprave. Z dôvodu nepriaznivého počasia a sviatky, Možno tam sú niektoré odkladu. Ale nemáme nádej získať viac negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ako dlho doprava. Ďakujeme vám za vašu odpustiť! Ďakujem!!!

Môžeme sa vybrať lodnej dopravy v závislosti od vášho lodné náklady nie vášho výberu. Pls kontaktujte nás, ak máte špeciálne požiadavky na prepravu.

Zásady Vrátenia Peňazí

Sme prijali vrátiť, avšak položky by mohli byť vrátené až 7days

po dosiahnuť kupujúceho strane. Tovar musí byť vrátení v rovnakom stave, ktoré boli zaslané, v pôvodnom obale so všetkými značky pripojené.Ak nie je predávajúci dôvod,a kupujúci chcete poslať položky späť,kupujúci je potrebné zaplatiť poštovné náklady vrátiť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Zákaznícky servis je naša Č. 1 gól. Chceme vedieť váš návrh a názory na našich tovarov a služieb, tým, že vaše ohlasy.

Štítky: Lampa Noc, lampy domova, nočné svetlo, Lacné čítanie noc, Vysoká Kvalita lampy domova, Čína nočné svetlo Dodávateľov.

Je Batérie Pribalené Áno
Napätie 5V
Emitting Farby Teplá Biela
Názov Značky ADAINA
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Certifikácia UL,FCC,CCC
Číslo Modelu R-3011333
Použitie Tiesňové
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Tvar Petrolej lampy
Príkon 0-5W
Druh nočné svetlo
Typ Batérie AA
Energie Pohyb
farba Červená, Zelená, Modrá
Je Potrebné Batérie No
Materiál Telesa ABS
Položka Druh Nočné Osvetlenie
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LED Vintage Svietidlá Nočné Svetlo Fúkanie Pat Kontroly Nabíjateľné Batérie Prevádzkované Akryl Romantickú Večeru Lampy Domáce Dekorácie

LED Vintage Svietidlá Nočné Svetlo Fúkanie Pat Kontroly Nabíjateľné Batérie Prevádzkované Akryl Romantickú Večeru Lampy Domáce Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať