12x16" Blikajúce LED Písanie Rada Menu Prihlásenie Fluorescenčné Správu Vymazateľné YLW003

Nový produkt

Skladom

€40.39

Pridať do obľúbených

Popis produktu

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Pripravený na použitie hneď po vybalení z krabice, stačí pripojiť, a potom napísať a utrite - Aj ľahký a ľahko nosiť a nastaviť.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE: Ideálne pre reštaurácia, klub, bar, kaviareň v menu dosky, denne špeciálne akcie, špeciálne akcie, zľavy, predaj, nové položky vydania alebo cenníka; dobrou náhradou za chodníku správu chalkboards, svadobné ozdobné dosky, kuchynské dekor dosky, vyučovanie dosky, dieťa vzdelávania, party dekor, rozsvieti sa biele tabule a pod.

Vymazateľné a Prepisovateľné Elektronické Prihlásenie Písanie Dosky.

Osvetlenie & Light Up Your Správy ako Neónový nápis.

LED Doska s Svetlé Programovateľné Farebné Svetlá.

PRÍSLUŠENSTVO v cene: Táto rada bude prichádzať s externým AC Adaptér napájací kábel, predlžovací kábel, 2 kvapaliny kriedové značky, diaľkové ovládanie, a soft & jemné utretie handričkou. FAREBNÉ LED INDIKÁTORY: rada zahŕňa rôzne farby e d rôznych blikajúce módy - jas je možné tiež upraviť podľa vlastných predstáv. Ideálny pre prešpikoval vaše dekorácie, pridať vitajte pocity a prilákať viac návštevníkov na vaše party, reštaurácia, obchody a atď.

Hodí sa pre menu v reštaurácii dosky, denne špeciálne akcie, špeciálne akcie, zľavy, predaj, nové položky vydania alebo cenníky, tiež môže byť pre strany pomocou

Voľne stojaca alebo byť zavesený Vertikálne a Horizontálne. Pre Zákazníkov:

Ďakujeme za vašu návštevu našej predajne. Sme si istí, že sa snažiť poskytnúť vám naše najlepšie kvalitné výrobky za veľmi rozumné ceny. To, čo sme vždy sledovať, je vaša úplná spokojnosť a dlhodobej obchodnej spolupráci, ale nie úplne jedného alebo dvoch pracovných šancu. Tak sme sa úprimne dúfam, že sa vám teší váš nákupný pre našich vecí a naše profesionálne služby. Ak máte akékoľvek pochybnosti, alebo akúkoľvek otázku, prosím, len fell zadarmo, dajte nám vedieť.

Vaše akúkoľvek otázku by dostávať náš pozor a najrýchlejšie odpovede. Zásielky:

Vyučovacie metódy, ako EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT a Čína Príspevok vzduchu sú všetky k dispozícii. Môžete rozhodovať podľa svojej potreby. Po shippment, radi by sme vás informovali, trať Č. pre každú objednávku sa a môžete sledovať svoje objednávky na týchto oficiálnych internetových stránkach.

Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Návrat Politiky:

Môžete požiadať, aby sme na vrátenie peňazí alebo akákoľvek náhrada, ak:

Nesprávne položky bol odoslaný na vás

Chybný tovar, ktorý si nájsť problém na kvalitu.

Menej množstva ako si objednať

Ak sa chcete vrátiť položky, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní tovaru a tiež, pošlite nám, prosím súvisiace zisk. V prípade, že je našou vinou, v skutku, potom by sme na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru pre vás. Naše zásady podnikania:

* Čestné najlepšie zákazníkov služby a najlepšiu kvalitu produktov.

* Profesionálne služby a rozumné ceny

* Vynikajúce obchodné integrity

* Rýchly a bezpečný prevoz

* 100% záruka spokojnosti Spätnej väzby:

1, Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Sme vážim si každého zákazníka. Preto, vaša odozva je veľmi dôležité pre nás.

2, Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezd, budeme radi ak sa to isté na vás.

3, kontaktujte nás, Prosím, pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (3 hviezdy nižšie) spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém stretnete, Vďaka za pochopenie.

Štítky: správu led, správa prihlásiť, správa tabuľa, Lacné správu led, Vysoká Kvalita správu prihlásiť, Čína správu tabuľa Dodávateľov.

Je Stmievateľné Áno
Napätie 12V
Certifikácia CE,CCC
Stojí Standed alebo Zavesiť Zvislo a Vodorovne
Názov Značky Mruiks
Materiál Telesa Sklo
Svetelný tok Dvetisíc
Výkon Tolerancia 1%
Zdroj Napájania DC
Záruka 24 monthes
Lúč Uhol(°) 1
Položka Druh Panel Svetlá
Funkcie Režimy Blesku
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Číslo Modelu YLW003
Použitie Priemyselná
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)
Veľkosť Balenia 42cm x 41cm x 6cm (16.54in x 16.14in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12x16

12x16" Blikajúce LED Písanie Rada Menu Prihlásenie Fluorescenčné Správu Vymazateľné YLW003

Súvisiace produkty

Porovnať