100ks DC5V WS2812B 4Pins 5050 SMD so zabudovaným WS2811 IC Individuálne Adresovateľné Digital RGB LED Čip Vysielač

Nový produkt

Skladom

€7.40

Pridať do obľúbených

100ks DC5V WS2812B 4Pins 5050 SMD so zabudovaným WS2811 IC Individuálne Adresovateľné Digital RGB LED Čip Vysielač

Vlastnosti a Výhody Inteligentných zadnej strane pripojiť ochrany, napájania zadnej strane spojenie nie je k poškodeniu IC. Na ovládacom obvode a LED zdieľať jediným zdrojom energie. Ovládací obvod a RGB čip, sú integrované v balíku 5050 komponenty tvoria úplnú kontrolu nad pixel bod. Vstavaný signál zmenu okruhu, po vlne pretvoreniu na ďalší vodič, zabezpečiť vlna-formulár skreslenie nie hromadiť. Vstavaný elektrický resetovací obvod a silu stratil resetovací obvod. Každý pixel z troch základných farieb môžu dosiahnuť 256 jas displeja, ukončené 16777216 farieb, farebný displej, frekvencia skenovania nie menej ako 400Hz/s. Kaskádové port, prenos signálu do jedného riadka. Akékoľvek dva bod vzdialenosti viac ako 5m prenos signálu bez zvýšiť okruhu. Keď obnovovacia frekvencia je 30 snímok za sekundu, kaskádové číslo nie sú menej than1024 bodov. Odosielanie dát rýchlosťou 800Kbps. Farba svetla sú veľmi stabilné, nákladovo efektívne. Aplikácie Full-farebné modul, Plná farba, mäkké svetlo lampy pásy. LED dekoratívne osvetlenie, Vnútorné/vonkajšie LED video nepravidelný obrazovke. Všeobecný popis WS2812B je inteligentná regulácia LED svetelného zdroja, ktorý riadiaceho obvodu a RGB čip, sú integrované v balíku 5050 komponentov. To vnútorne zahŕňajú inteligentný digitálny port údaje západku a signál premenami zosilnenie jazdy na okruhu. Aj presnosť interného oscilátora a 12V napätie programovateľné konštantný prúd ovládanie časť, efektívne zabezpečenie pixel bod farbu svetla výška konzistentné. Prenos dát protokol použitie jednotného NZR režimu komunikácie. Po pixel power-on reset, DIN port prijímať dáta z radič, prvý pixel zbierať počiatočné 24bit údaje, potom odoslané na interné údaje západku, ostatné údaje, ktoré premenami vnútorný signál premenami zosilnenie obvodu odoslané na ďalšiu cascade pixel cez UROBIŤ port. Po plynu pre každý pixel?signál na zníženie 24bit. pixel prijať auto premenami prenášať technológiu, takže pixel cascade počet nie je obmedzený na prenos signálu, len závisia od rýchlosti na prenos signálu. LED s nízkym jazdy napätie, ochrana životného prostredia a úspory energie, vysoký jas, rozptyl uhol je veľký, dobrý súlad, nízka spotreba, dlhá životnosť a ďalšie výhody. Ovládací čip integrovaný v LED vyššie čoraz viac jednoduchý obvod, malým objemom, ľahká inštalácia. Package/VEĽA Zahŕňajú: 100x WS2812B 4Pin 5050 SMD RGB Čip

Otázka: Ako môžem získať zľavu? Odpoveď: ceny uvedené v našom obchode sú najlepšie ceny môžeme ponúknuť. Je to najlacnejšie ceny môžete dostať. Ak však vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs(celkové množstvo na jednu objednávku), môžete nás kontaktovať pred platby, môžeme pravdepodobne ušetriť náklady na dopravu pre vás. Pre veľmi veľké objednávky, samozrejme budeme ponúkať niektoré zľavu. Prosím, postupujte podľa nižšie proces na získanie zľavy. 1. Objednávku prvé, nemusia platiť okamžite. 2. Nechajte nám správu a povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete. 3. Budeme meniť množstvo pre vás, akonáhle je to možné. 4. Poslať platbu. Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal zásielky na dlhú dobu? Odpoveď: Ak sledovanie informácie ukazuje doľava Čína (pevninská časť) alebo Hong Kong, ale žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, parcela, teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale žiadne aktualizované informácie získané z miestnej pošty napriek tomu, buďte trpezliví a čakať. Ak ochrana čas je menej ako 10 dní, ale stále ešte dostal pozemok, prosím, kontaktujte nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás a pokúsiť sa nájsť príčinu meškania a snažiť sa riešiť a povie vám najnovšie informácie sme dostali.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: DC5V WS2811, ws2811 ws2812b, 5050 rgb ws2811, Lacné dc5v ws2811, Vysoká Kvalita ws2811 ws2812b, Čína 5050 rgb ws2811 Dodávateľov.

dĺžka 10
Názov Značky teopek
Certifikácia CCC,CE,RoHS
Číslo Modelu ws2812
Napätie DC5V
šírka 10
výška 3
Položka Druh LED Moduly
Funkcie NOVÉ
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100ks DC5V WS2812B 4Pins 5050 SMD so zabudovaným WS2811 IC Individuálne Adresovateľné Digital RGB LED Čip Vysielač

100ks DC5V WS2812B 4Pins 5050 SMD so zabudovaným WS2811 IC Individuálne Adresovateľné Digital RGB LED Čip Vysielač

Súvisiace produkty

Porovnať