Herorider Morských Prepnúť Kolískový Spínač Panel Loď, Dvojité USB Nabíjačka do Auta LED Panel Digitálny Merač Napätia Displej Voltmeter 12V

Nový produkt

Skladom

€11.47

Pridať do obľúbených

Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Super mini veľkosť, prenosná, ľahká váha Ultra-high-end luxusný prepínač s LED indikátor CE certifikát kvality, vyrobené z ekologicky priateľské anti-horenie materiálov 12-24v auto univerzálne napätie; vhodné pre konverziu ovládanie auta ľudí všetkých zariadení Vhodný pre všetkých, 12 / 24v auto inštalácia batérie, ako sú automobily, motocykle, autobusy, lode, RVs, člnov, prívesov, atď prepínač jednoduché ovládanie a s ohľadom na pripomenúť poeple keď zapnete.Napätie na displeji včasné zobraziť napätie batérie, či v normálnej rozsahu, alebo nie, a s digitálnym displejom, aby ste vedeli, batérie napätie presné údaje.

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

Štítky: panel čln, auto usb double, loď voltmeter, Lacné panel čln, Vysoko Kvalitné auto usb double, Čína loď voltmeter Dodávateľov.

Druh Materiálu Plast+Kov
Položka Veľkosť 4.17*1.69 palec
Použitie Auto Loď Vozidiel Vozidlo Motocykel
Položka Hmotnosť 0.21kg
Rozhranie Iné
Špeciálne Funkcie led Prepnúť panel
Položka Druh Káble, Adaptéry & Zásuvky
Názov Modelu Nabíjačka Do Auta
Názov Značky herorider
Moc Von 12-24V
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Herorider Morských Prepnúť Kolískový Spínač Panel Loď, Dvojité USB Nabíjačka do Auta LED Panel Digitálny Merač Napätia Displej Voltmeter 12V

Herorider Morských Prepnúť Kolískový Spínač Panel Loď, Dvojité USB Nabíjačka do Auta LED Panel Digitálny Merač Napätia Displej Voltmeter 12V

Súvisiace produkty

Porovnať