20pcs Hliníkové M3 Odkaz Rod Konci Loptu Spoločné CW CCW pre 1/10 RC Auto Crawler Buggy

Nový produkt

Skladom

€9.10

Pridať do obľúbených

20pcs Hliníkové M3 Odkaz Rod Konci Loptu Spoločné CW CCW pre 1/10 RC Auto Crawler Buggy 100% Zbrusu nový Názov Produktu: Lopta Kĺbov vhodné na M3 závrtná skrutka Loptu Otvor Priemer: 3 mm Krúžok Vedúci Vnútorný Priemer: 5 mm Guľaté Hlavy Priemer : 11 mm Celková Dĺžka:20 mm, Závit Otvor Priemer: 3 mm Materiál: Kov, Farba: Modrá / Čierna / Červená / Strieborná Hmotnosť: 3g Vhodný pre všetky 1/10 RC auta, kamiónu, buggy, pásové balenie Obsahuje: 10 x Loptu Kĺbov(CW niť) 10 x Loptu Kĺbov(CCW niť)

1.Budeme loď položky do 2 pracovných dní po prijímať platby. 2.Budeme loď vašej dochádzky adresu, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás v čase.

1. WORLDWIDESHIPPING. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Sme len shipto potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1.Ak položka je chybný alebo poškodený ,kontaktujte nás okamžite, 2.Ak je vrátený tovar objaví, Musí byť v pôvodnom stave( obal) a musí nám poskytuje prepravné číslo zásielky!

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, Ak ste spokojní s našimi položky a služby ,ktoré bude veľkým povzbudením pre nás! 3.Žiadny problém, môžete sa na nás obrátiť, sme sa riešiť problémy, až kým nebudete spokojní. 4.Úprimne dúfam, že budeme mať viac šancí, aby slúžili vám!

Štítky: CW CCW, loptu spoločné, Loptu Koniec, Lacné cw ccw, Vysoko Kvalitný loptu spoločné, Čína loptu konci Dodávateľov.

Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Technické parametre Hodnota 3
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení M3 rod konci loptu
Materiál Hliník
Pre Typ Vozidla Autá
Štyri-Pohon kolesa Atribúty M3 rod konci loptu
RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Nástroj Dodávky Rezanie
Číslo Modelu M3 prút a loptu
Upgrade Diely/Príslušenstvo M3 rod konci loptu
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20pcs Hliníkové M3 Odkaz Rod Konci Loptu Spoločné CW CCW pre 1/10 RC Auto Crawler Buggy

20pcs Hliníkové M3 Odkaz Rod Konci Loptu Spoločné CW CCW pre 1/10 RC Auto Crawler Buggy

Súvisiace produkty

Porovnať