Krásny pes zalievanie kvet/mini pes/voda kvet//Rozprávková záhrada gnome/Streľba dekorácie/terraium dekorácie/deti darčeky/

Nový produkt

Skladom

€4.94

Pridať do obľúbených

Informácie O Produkte

Názov: Krásny pes zavlažovanie kvetinových

Veľkosť: Ako pic

Materiál: Živica

Balík obsahuje: 1pcs * Krásny pes zavlažovanie kvetinových

S hipping Popis:

A ll položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 7 dní od vašej úhrady byť prijaté a overené. (S výnimkou Víkendov a Sviatkov)

naše objednávka bude odoslaný z nášho skladu, kde položiek bol presne vybral, bezpečne zabalené a odoslané profesionálnym spôsobom.

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Ak sa vás, váš on-line e-mailového systému alebo poskytovateľa internetových služieb využívať Softvér na Blokovanie SPAMU, môže sa obmedzuje našu schopnosť komunikovať s vami prostredníctvom e-mailu.

Vaše položky, sa označiť ako DAR a v jeho hodnota. NIE sme zodpovední za akékoľvek dovozné dane, colné poplatky alebo colné odkladu. Kupujúci nemôže žiadosť o zrušenie aukcie, alebo žiadosť o vrátenie dane podľa tejto situácii. Prosím, informujte sa u svojho miestne daňové úrady pred ponúkania cien. Avšak, väčšina našich položky môžu dosiahnuť, aby kupujúci bez akýchkoľvek daní.

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO /francúzskej polynézie)

Ruský kupujúci bude požadovať príjemcov úplné meno, bude trvať asi 4-6weeks vzhľadom na prísne vlastné

Spôsob Dopravy:

Loď-do Destinácií

Typické Minimálne Prepravné Časy

Spojené Štáty

10 do 30 pracovných dní

Kanada

10 do 30 pracovných dní

Európa

15 do 30 pracovných dní

Austrália

10 do 30 pracovných dní

Vrátenie tovaru: zákazník-stred nakupovanie vždy bolo naším cieľom, a chceme, aby ste boli úplne spokojní s každej položky, ktoré si zakúpite online z nášho obchodu. Ak nie ste spokojní s položkou, ktoré ste si u nás zakúpili, môže vrátiť vec do 14 dní od dátumu objednávky, vám vrátime plnú sumu kúpnej ceny, mínus poštovné a manipulačné poplatky. (Žiadne "Doprava Zadarmo" položka vrátil bude mať odchádzajúce nákladnej poplatok odpočíta od celkovej návratnosti.) .Pls kontaktujte nás skôr, než sa vrátite tovar.

O Nás:

Naším cieľom je odpovedať na všetky zákazníka e-maily v ten istý pracovný deň. Zodpovedný a Prístupné.

Naše Oddelenie Služieb Zákazníkom budú odpovedať na vaše e-maily do 24 hodín .Ak máte otázky, prosím, neváhajte nás e-mailom, alebo kliknutím na kontakt predávajúci prepojenie .

Zákaznícky Servis Hodiny sú pondelok - sobota od 9 - 9 pm Pekingu Štandardný Čas.

O Spätnú Väzbu

I f ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% SAT.

Štítky: psa, Kvet kvet, darček, darčeky, Lacné psa, Vysoká Kvalita kvet kvet, Čína darček darčeky Dodávateľov.

Materiál Živica
Tému Zviera
Štýl Pastoračné
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 6cm x 6cm (3.94in x 2.36in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Krásny pes zalievanie kvet/mini pes/voda kvet//Rozprávková záhrada gnome/Streľba dekorácie/terraium dekorácie/deti darčeky/

Krásny pes zalievanie kvet/mini pes/voda kvet//Rozprávková záhrada gnome/Streľba dekorácie/terraium dekorácie/deti darčeky/

Súvisiace produkty

Porovnať