50g Prírodného Akvamarín Kremeň Kameň Rock Čipy Vzor Šťastie F158 prírodné kamene a minerály

Nový produkt

Skladom

€3.29

Pridať do obľúbených

50g Prírodného Akvamarín Kremeň Kameň Rock Čipy Vzor Šťastie F158 prírodné kamene a minerály Materiály: Akvamarín Hmotnosť : 50 g

Veľkosť:9-12 mm

Crystal Štrku Použitie: 1.Crystal vankúš: Zvyčajne crystal vankúš bude potrebovať o 6 kg kryštálu štrky, a môžete použiť white crystal, pink rose krištáľ,ametyst crystal,atď.Bude to, aby ste sa viac v pohode a pomôže spať v lete. 2.Nohy Masáž: Crystal štrku sú tiež používané pre nohy, masáž, a to bude veľmi pohodlné a môžete bude dobré zdravie magnetoterapia spôsobom. 3.Domáce Dekorácie: Ak si obedové tieto crystal štrku krásne kontajner alebo priadze taška a položte ich vedľa televízia, comuputer, bude to robiť vy alebo členovia rodiny, aby sa zabránilo žiarenia poškodenie. 4.Pestované rastliny: Ak crystal štrku umiestnené v črepníkové rastliny, bude to robiť rastliny rastú zdravé, svieže a živé. 5.Akvárium : Miesto crystal štrku v akváriu, nielen príjemné, ale aj na udržanie kvality vody magnetization čisté, nechať ryby zdravý rast. 6.Šperky: môžete DIY náhrdelník alebo náramok či prsteň ako leštenie týchto kameňov.

7.môžu byť použité na vnútorné metope, stage tvár plechu, vonkajšie metope, zem vonkajšie a tak ďalej..

Štítky: Prírodné Kamene a Minerály, kamene a minerály, kameň rock, Lacné prírodné kamene a minerály, Vysoko Kvalitné kamene a minerály, Čína kameň rock Dodávateľov.

Štýl Ľudové Umenie
Materiál Crystal
Tému Láska
Názov Značky doxa
Regionálne Funkcie Čína
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50g Prírodného Akvamarín Kremeň Kameň Rock Čipy Vzor Šťastie F158 prírodné kamene a minerály

50g Prírodného Akvamarín Kremeň Kameň Rock Čipy Vzor Šťastie F158 prírodné kamene a minerály

Súvisiace produkty

Porovnať