925 Čistého Striebra Náhrdelník Muž Reťazca Mužov Reťaz Prepojenie Náhrdelník Pre Mužov Dlhý Náhrdelník Mužov Šperky CHoker Náhrdelník

Nový produkt

Skladom

€41.77

Pridať do obľúbených

Detaily produktu:

Materiál: 925 sterling silver (100% zaručená)

reťaz šírka: 6 mm

dĺžka: 50 cm/55 cm/60 cm

váha: cca 32 g na 50 cm

Špecifikácia: všetky položky sú 100% zaručené, 925 sterling silver v našom obchode. Doprava zadarmo na všetky položky, veľkoobchod a maloobchod, je možné prevziať. Na niektoré položky s min. objednávky prijímame zmiešané položky,farbu a veľkosť. Pre krúžky, prosím, dajte nám vedieť, veľkosť, keď u mieste, poradí, to je veľmi dôležité pre u a usa. Ďakujeme!

Doprava:

1) Máme loď všetky naše položky na celom svete.

2), Ak hodnota objednávky menej ako $200, budeme dodať váš tovar v Čína/hong kongu Post Air Mail. Ak hodnota objednávky nad $200, zobrazíme Expresné dodávky (DHL,UPS alebo EMS) .

Poznámky:

V www.haix.sk systému, existujú iba v 26 krajinách sú k dispozícii pre Čínu post air mail, vlastne, to môže dosiahnuť viac ako 100 krajinách, takže keď ste si nemôže vybrať, Čína príspevok air mail alebo HK post air mail, prosím kontaktujte nás,budeme meniť to do EMS doprava zadarmo pre objednávky na spracovanie, ale my vám tovar poslať do Číny post air mail alebo HK post air mail doprava zadarmo. Vďaka za vaše milé understan d.

Spätná väzba :

1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

2)Sme vždy ponúknuť primeranú cenu za najlepší tovar a služby.

3 ) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: Choker náhrdelník, Strieborný náhrdelník, Náhrdelník Pre Mužov, Lacné choker náhrdelník, Vysoká Kvalita Strieborný náhrdelník, Čína náhrdelník pre mužov Dodávateľov.

Kovové Pečiatky 925,Libra
Prívesok materiál Ostatné
Štýl Trendy
Pohlavie Muži
Kovové Farby Antique Silver Plated
či multi-layer otázka č. 17
Farba Klasifikácia Army Zelená
Kovy Typ striebro
Jemné alebo Módne móda
Položka Druh Náhrdelníky
rozšíriť reťazca 10 cm nižšie
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Vzor mesiac a hviezdy / / / rling mraky vesmíru
Reťazca vzor Ostatné
dĺžka 50cm-60cm
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

925 Čistého Striebra Náhrdelník Muž Reťazca Mužov Reťaz Prepojenie Náhrdelník Pre Mužov Dlhý Náhrdelník Mužov Šperky CHoker Náhrdelník

925 Čistého Striebra Náhrdelník Muž Reťazca Mužov Reťaz Prepojenie Náhrdelník Pre Mužov Dlhý Náhrdelník Mužov Šperky CHoker Náhrdelník

Súvisiace produkty

Porovnať