ženy na jar a na jeseň gázy turtleneck celý rukáv sexy ramienok čipky hore t-tričko, biela, šedá a víno červené/Ružové topy sg26113

Nový produkt

Skladom

€9.81

Pridať do obľúbených

To je veľkosť Čína, malý; podrobné nájdete formulár

Poznámka :

1.Veľkosť grafu je veľkosť oblečenie, merané nasledovné metódy, odporúčame vám opatrenie poprsie veľkosti podobné kabát si vybrať správnu veľkosť.

2. Ak neviete, ako si vybrať veľkosť, prosím, nechajte vaša výška, hmotnosť a poprsie veľkosti nižšie uvedené informácie sa vašej objednávky, navrhneme vhodná veľkosť pre vás

3. Nasledujúce informácie sú len pre referenčné účely . prosím, obráťte sa na predajcu, ak chcete získať podrobné informácie .

VEĽKOSŤ

Poprsie

Rukáv

putá

Dĺžka

Pasu

S

62-76

57

/

57

48-56

M

66-80

58

/

58

52-60

L

70-84

59

/

59

56-64

XL

74-88

60

/

60

60-68

2XL

78-92

60

/

60

64-72

3XL

82-96

60

/

60

68-76

NÁM : 10-20 pracovných Dní (e-Paketové)/ 12-30 pracovných Dní( Čína príspevok air mail )

RU/ AU /UK/ Ostatné Krajiny: 17-35 pracovných Dní (čína príspevok air mail)

Počas Vianoc alebo Iné Festivaly možno 5-7 dní neskôr. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 35 dní.

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 1-3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

3. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

4. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

5. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Prepravné môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, buďte si prosím vedomí. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota.

1. Ak nie ste spokojný s nákupom, z akýchkoľvek dôvodov, jednoducho vrátiť osn-otvorené do 15 dní od doručenia a my vám vrátime plnú sumu.

2. Vráti sa ponúka len v prípade, položka sa vrátil k nám vo svojej unworn, pôvodný stav s hygieny nálepky úplne neporušené. Kupujúci sú zodpovední za platenie ich vlastných návrat poštovné poplatky.

3. Výmeny bude odoslaný, keď kupujúci zaplatiť re-náklady na dopravu.

4. Všetky kupci mohli byť miesto malé poznámka s ich vrátil položky, s uvedením ich webové stránky užívateľské meno, plný názov a adresu.

5. Oznámenie bude zaslané po vašom vrátil položku prijaté a ďalšie akonáhle vaše vrátenie/výmenu spracovaný.

Uvedené podmienky sa nevzťahujú na zlej/vadný tovar zaslané. V mimoriadnom prípade to by sa malo stať, všetky poplatky sa vzťahuje seba a výmeny budú zaslané ihneď za predpokladu, kupujúci kontaktujte nás vopred.

Vďaka za pohľad ! Vitajte na návšteve nabudúce!

Štítky: top t-shirt, t-tričko biele, ružový top, Lacné top t-shirt, Vysoko Kvalitné tričko biele, Čína ružový top Dodávateľov.

farba Čierne, šedé, biele, červené víno
hrúbka index stredne
Elastické index Vysoká Pružnosť
Textílie Typ Sieťovina
Zloženie textílie Nylon 100%
Pohlavie Ženy
modelovanie odevov Slim
Položka Druh Topy
Číslo Modelu Dvadsať šesť tisíc sto trinásť
Mäkké index Mäkké
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Materiál Nylon
Verzia index Slim
vhodné sezóny Jar \ Jeseň \ Zime (nosenie vnútri)
Golier Turtleneck
Dekorácie Čipky
Vzor Typ Pevné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Rukáv Štýl Pravidelné
Topy Typ Tees
Veľkosť S, M, L, XL, XXL, XXXL
Štýl Office Lady
Názov Značky Z&I
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 3cm (9.84in x 5.91in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ženy na jar a na jeseň gázy turtleneck celý rukáv sexy ramienok čipky hore t-tričko, biela, šedá a víno červené/Ružové topy sg26113

ženy na jar a na jeseň gázy turtleneck celý rukáv sexy ramienok čipky hore t-tričko, biela, šedá a víno červené/Ružové topy sg26113

Súvisiace produkty

Porovnať