Motor, Alternátor Kryt Na Suzuki GSXR 1000 2009-2016 karbonových Vlákien Kepra

Nový produkt

Skladom

€55.59

Pridať do obľúbených

Všetky naše uhlíkových vlákien výrobky sú teraz vyrobené s Autokláve procesu.Najvyššej úrovne suchý vysávač a horúce stlačte lištu tvorí ho. Mnohé časti sú teraz cut s našimi state-of-art Mitsubishi Robot Zbrane alebo CNC Waterjet stroje. Je ľahký, má vysokú pevnosť, vysoká pevnosť, vysoká pevnosť, vysoká obyčajný stupeň, vysoká odolnosť voči teplotám a najlepší lesk. Produkt povrch je pokrytý anti UV žiarenie ultrafialové, tak, že transparentné povrchová vrstva môže byť pobyt jasné ako nové. Jednoduchá inštalácia.Väčšina našich uhlíkové výrobky sú priame skrutka-na výmenu OEM diely. 100% carbon fiber materiálu vyrábané výrobky späť obrazu.

Suzuki GSXR 1000 2009 - 2016

Máme robiť prísne skúšky pred neho hotové a nainštalovať ho na bicykli.Prosím, kupujte ju s dôverou.Ak máte nejaké technické problémy,prosím, kontaktujte nás.

Normálne, budeme loď položky do 1-7 pracovných dní keď je transakcia ukončená.Ale ak je položka by mala byť objednaná na výrobu budeme e-mailom vám povedať.Prosím, dovoľte nám, 15 pracovných dní pre prepravu. Budeme posielať informácie o zásielke na váš e-mail a lode, akonáhle je to možné. Máme loď na celom svete.Ak zistíte, že tam nie je žiadny vyjadriť k vašej krajine,obráťte sa na nás a povedzte nám, ktoré vyjadrujú, čo potrebujete.Budeme sa snažiť v našich silách, aby poslal ho, aby vás express. Prosím, uistite sa, že poštová adresa je správne po dokončení platby, Prosím napíšte mi najprv pre presne prepravné náklady, ak chcete, aby sa loď iné zásielky spôsobom, alebo kúpiť viac ako jednu položku.

Poznámka:Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej spoločnosti, alebo ak vyberiete položku hore/nepleťte si ich pre ďalšie poštovného.

Ak máte akýkoľvek problém,kontaktujte nás, prosím,pošlite nám nejaké obrázky, ktoré je lepšie viac a viac,to nám pomôžu nájsť problém detaily a vyriešiť to.Budeme odozvu, akú by ste na prvý raz, keď sme dostali správu. Prosím repack starostlivo a odoslať položku späť k nám v pôvodnom stave s originál krabici.

\\

Sme výrobca pochádzajú z Číny.Ak ste Podnikania,klub alebo racing team a záujem o naše položky.Prosím, kontaktujte nás.Sme ochotní spolupracovať s vami. Ponúkame najlepšie samostatne prispôsobenie služby. Facebook: https://www.facebook.com/Abracing-778914752210013/ Twitter: https://twitter.com/abracingclub

Štítky: alternátor kryt, suzuki kryty motora, kryt motora, Lacné alternátor kryt, Vysoká Kvalita suzuki kryty motora, Čína kryt motora Dodávateľov.

Druh Materiálu karbónová
Názov Značky abcarbon
Motobike, Aby Suzuki
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Motor, Alternátor Kryt Na Suzuki GSXR 1000 2009-2016 karbonových Vlákien Kepra

Motor, Alternátor Kryt Na Suzuki GSXR 1000 2009-2016 karbonových Vlákien Kepra

Súvisiace produkty

Porovnať