Dieťa Remienky Letné Baby Girl Šaty 2017 Dieťa Boys Oblečenie Sady Krátky Rukáv Novorodenca Oblečenie Roupas Bebe Dieťa Jumpsuit

Nový produkt

Skladom

€6.07

Pridať do obľúbených

S Ohľadom na Zákazníka: Od 10. apríla ďalej, Čína Príspevok logistiky pridané nákladnej Čína vyváža vzduchu pozemkov.

Pretože náklady na dopravu sa zvýšil , predajnej ceny všetkých predávajúcich na Alixpress bol rised. Naša predajná cena bude tiež zvýšiť na 10. apríla.

Vďaka za vašu stálu podporu a pochopenie.

Tipy: Máme sa ukázať hodnotu $3, takže nemusíte platiť clo za to. Prosím potvrďte svoj adresa, psč, telefón, je správne, predtým, než budete platiť za to. Ak sme potvrdiť svoje platby, budeme vám ho pošleme hneď ako to bude možné. Ak ste re-predajcovia potrieb dropshipping,budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať kvalitné módne položky s vašimi zákazníkmi. Pripravili oveľa viac, krásne položky (Kabáty/Šaty/ClothingSet/T-Košele/Nohavice/Svetre, atď..) pre vás. Prosím, navštívte , dostanete viac prekvapení

Väčší výber

Ostatné Popis

1.Zásielky

Tovar vám bude dodaný do 5 pracovných dní po platby vymazané.

Zvyčajne položky budú doručené do 20-50 pracovných dní potom, čo expedície. Brazília potrebujú viac času 50-70 pracovných dní potom, čo expedície (dodacia lehota je odhadované, ale nie isté), že Počas dovolenkovej sezóny, tam by mohli byť ďalšie meškanie.

2.Vrátenie peňazí

V našej predávajúci zobraziť,kupujúci je Boh, Sme sa s každý zákazník s opatrní a ohľaduplní, aby zákazník spokojný a majú vynikajúce,príjemné nakupovanie.

V prípade,že nie ste spokojní s produktom, alebo službu, kontaktujte nás.Sme tu pre vás & vyriešiť akékoľvek problémy. A po kontaktujte nás, produkty môžu byť ponúkané výmenu alebo vrátenie peňazí rýchlo a efektívne.

Prosím, láskavo nenechá negatívnej spätnej väzby, bez kontaktovať nás problém, bude to považované za konečné riešenie & žiadny ďalší kontakt alebo e-mail, odpoveď bude poskytovaná. A nemohli sme ponuku výmeny, alebo dať na vrátenie peňazí služby pre vás.

3.Poznámka

Odpoveď:akceptujeme Ali platiť, a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

B:Ak si chcete kúpiť veľkom množstve alebo veľkoobchodný,prosím pošlite e-mailu, Správy alebo Obchodný Manažér, dáme vám najlepšiu cenu.ďakujeme

C:Bez ohľadu na to, ako veľmi sa váš produkt je hodnota,budeme deklarovať s nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo vlastné daňové pre kupujúceho. Ak je pozemok je veľký, pošleme ich na samostatné v prípade colného chcete dane balíka.

4.Spätná väzba

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. A za to, že vám môžeme ponúknuť ďalšiu výmenu alebo vrátenie peňazí službu.

Ďakujeme vám za pochopenie.

* Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín.

Štítky: dieťa jumpsuit, Dieťa Romper Lete, Dieťa Remienky, Lacné dieťa jumpsuit, Vysoko Kvalitné detské potápačské lete, Čína dieťa remienky Dodávateľov.

Dieťa NÁM Veľkosť 6M, 9 M, 12 M A 18 M, 24M
Oddelenie Meno Baby
Materiál Bavlna,Spandex
Golier O-Krku
Názov Značky ZAPULU
Vzor Typ Polka Dot
letné baby girl šaty novorodenca dievča oblečenie
Funkcia mäkké a pohodlné
Číslo Modelu baby, baby,
baby girl šaty Baby Boy Šaty
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Romper Jumpsuit
Detské Oblečenie deti oblečenie
Pohlavie Unisex
deti oblečenie Dieťa Remienky
Veľkosť 4-24 month
Materiálové Zloženie Bavlna,Spandex
Sezóna Leto
Položka Druh Remienky
dojčenské oblečenie novorodenca oblečenie
Uzavretie Typ Posedenie Tlačidlo
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dieťa Remienky Letné Baby Girl Šaty 2017 Dieťa Boys Oblečenie Sady Krátky Rukáv Novorodenca Oblečenie Roupas Bebe Dieťa Jumpsuit

Dieťa Remienky Letné Baby Girl Šaty 2017 Dieťa Boys Oblečenie Sady Krátky Rukáv Novorodenca Oblečenie Roupas Bebe Dieťa Jumpsuit

Súvisiace produkty

Porovnať