Nový big swing flitrami štandardné ballroom dance šaty prispôsobiť odborné dlhý rukáv tango valčík tanečnej súťaže kostýmy

Nový produkt

Skladom

€59.26

Pridať do obľúbených

Vždy sa snažíme poskytovať zákazníkom produkty vysokej kvality za konkurencieschopné ceny a snaží sa ponúkať prvotriedne služby, a dúfame, že sa vám mohli užite si nakupovanie čas.

Typ výrobku: tanečná Sála latinskej tanečných kostýmov, Materiál: Stetchable čipka (Spandex/Nylon) Veková Skupina: pre Dospelých Funkcia: Anti-Bakteriálne,Priedušná Farba: ako na Obrázku ukazujú, Veľkosť: S,M,L,XL,XXL Tipy: výbavy patrí 1 ks Šaty a Výstrihu ,neobsahuje Iné príslušenstvo .

tabuľka veľkostí: (jednotka:cm) Veľkosť Poprsia Pás Šírku Ramien Šaty Jednotky Dĺžky CM CM CM CM S 60-70 80-90 37 128 M 84-94 64-74 38 130 L 88-98 68-78 39 130 XL 92-102 72-82 40 133 XXL 96-106 76-86 41 135 Tipy: 1.Všetky jednotky v CM, 1 CM=0.39 Palcov

prosím ignorovať značku, nie jednoducho si to S/M/L/XL, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie. Ďakujeme!

Pozor!!

merané ruky, nechajte 1-3 chyby

a farbu možno trochu inak s realitou, to je normálne.

nenechajte si vybrať veľkosť predstavivosť, prosím, vyberte si podľa našich veľkosť tabuľky.

Platby

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je uvedené nižšie, Ak tam je nejaký problém o platbu,pls, neváhajte nás kontaktovať. Upozornenie :

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. Zásielky:

Doprava bude usporiadané do 7 dní po comfi#CCC platby

Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli.

Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny ponúkame 4 spôsob dopravy, ako je uvedené nižšie:

Bude trvať 4-6 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné náklady.

Bude trvať 4-6 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné náklady.

Bude trvať 5-12 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné. Bude trvať 20-35 pracovných dní, mali by ste zaplatiť prepravné.

Upozornenie: Dovolenky a víkendové nie sú zahrnuté v pracovné dni.

Len pre referenčné účely.

Krmivo späť:

1) Vaša spokojnosť je naša snaha,takže ak tam je niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné),prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

2) Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: spoločenský tanec šaty, štandardné ballroom dance šaty, štandardné tanečná sála, Lacné ballroom dance šaty, Vysoký štandard Kvality ballroom dance šaty, Čína štandardné sála Dodávateľov.

Tanec Typ Tanečná sála
Veľkosť S, M, L, XL, XXL
Číslo Modelu štandardné sála šaty
Materiál Spandex,Bavlna,Polyester
Pohlavie Ženy
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 1.2kg (2.65lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový big swing flitrami štandardné ballroom dance šaty prispôsobiť odborné dlhý rukáv tango valčík tanečnej súťaže kostýmy

Nový big swing flitrami štandardné ballroom dance šaty prispôsobiť odborné dlhý rukáv tango valčík tanečnej súťaže kostýmy

Súvisiace produkty

Porovnať