Módne slnečné Okuliare Mužov Polarizované Povlak Slnečné Jazdy slnečné Okuliare Ženy Dizajnér Značky Polaroid Oculos Slnečné Okuliare ZY2206H

Nový produkt

Skladom

€104.51

Pridať do obľúbených

Vzhľadom na rôzne opatrenia spôsobom, tam sú 1-3 mm chyba

Keď si objednáte, prosím, uveďte vaše správne a presné informácie adresa opatrne. To vám pomôže, prihláste vašu zásielku bez problémov.

Úverové zaručiť, že všetky obrázky v-druh streľba, prosím, uisťujeme vás kúpiť. Ako streľbe svetla, uhol a farebné displeje, fyzické a fotografie možno tak ma rozdiely! Druh prednosť.

FAQ 1:Ako zadať objednávku? Pomocou nákupného košíka na objednávku. 2:Ako môžem zaplatiť za objednávku? Akceptujeme Alipay,Visa,Kreditné Karty,Západ Únie,...Bankový Prevod, atď.

Budeme posielať položky do cca 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota vzhľadom na rozdiely v colnom zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Vaša spokojnosť je čo podporujeme! Urobíme to najlepšie na dosiahnutie tohto cieľa!! Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Žiadame, aby ste sa venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb. Mali by ste byť spokojní s transakcie: Akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte pred odchodom Negatívna spätná väzba, ako urobíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. problém vyriešiť k vašej spokojnosti. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: Značka Slnečné okuliare, autor slnečné okuliare, módne slnečné okuliare, Lacné značky slnečné okuliare, Vysoká Kvalita dizajnér slnečné okuliare, Čína módne slnečné okuliare Dodávateľov.

Šošovky Materiál Polaroid
Číslo Modelu ZY2206
Názov Značky JIE.B
Charakteristika UV 400 Ochrana
Oddelenie Meno Dospelý
Objektív Šírka 5.5 Palcový
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Pohlavie Unisex
Materiál Rámu Zliatiny
Okuliare Typu Slnečné okuliare
Šošovky, Optické Atribút Polarizačný
Certifikácia Taliansko design
Objektív Výška 5.2 palce
Farba Rámu Multi
Štýl Móda Ušľachtilý a Elegantný
Položka Druh Okuliare
Rozsah Používania Outdoorové aktivity ako je Cyklistika motoristického športu Korčuľovanie a Turistika
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 17cm x 7cm x 6cm (6.69in x 2.76in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Módne slnečné Okuliare Mužov Polarizované Povlak Slnečné Jazdy slnečné Okuliare Ženy Dizajnér Značky Polaroid Oculos Slnečné Okuliare ZY2206H

Módne slnečné Okuliare Mužov Polarizované Povlak Slnečné Jazdy slnečné Okuliare Ženy Dizajnér Značky Polaroid Oculos Slnečné Okuliare ZY2206H

Súvisiace produkty

Porovnať