Pre Huawei MediaPad T2 7.0 LTE BGO-DL09 LCD Displejom a s Dotykovým displejom Digitalizátorom. Montáž

Nový produkt

Skladom

€20.61

Pridať do obľúbených

Pre Huawei MediaPad T2 7.0 LTE BGO-DL09 LCD Displejom a s Dotykovým displejom Digitalizátorom. Montáž

Poznámka : 1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave. 2 .VŠETOK TOVAR Testované pracovných pred odoslaním, Prosím, NAINŠTALUJTE pred Testovaním. DAJTE NÁM VEDIEŤ PRED INŠTALÁCIA (IBA Pripojiť LCD na doske pre testovanie), ZÁRUKA neplatí, ak sa LCD poškodený po Inštalácii . Aby Nevratný! 3. AK ste spokojní s produktmi po testovanie. POTOM Môžete nainštalovať do telefónu. 4. Ak máte akékoľvek otázky, alebo nie je spokojný s naše produkty, Kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete výrobky, Alebo spracujeme, že výrobky prijaté v dobrom stave, a funguje dobre ako je popísané vyššie. 5. AK sa obrazovka LCD Už Nainštalovaný a nájsť nejaký problém. Pošlite nám, prosím, späť do 3 dní. Náš technik plne otestovať a dá vám správa o kvalite. ak sa obrazovka LCD NIE sú zlomené alebo poškodené ,zašleme vám na výmenu ( návrat prepravné poplatky hradí vás, Budeme zaplatiť poštovné poplatok za preposielanie. ) 6. O Deklarovaná Hodnota pre colné, Môžeme urobiť podľa zákazníkov požiadavka,ale NIE sme zodpovední za žiadne colné problém v cieľovej krajine, pretože Zle Deklarované Hodnoty. 7. Vďaka za vaše láskavé pochopiť, a užite si nakupovanie. Špecifikácia: Názov: Tablet Dotykový Panel s LCD 100% Originálne Model: Pre HUAWEI T2 7.0" Color: White & Black Všetky tovar skontrolovať aj pred doprava, takže akékoľvek otázky voľne dajte mi vedieť pred sporu. Záruka: 6 Mesiacov

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresu, MUSÍ Vyplniť úplné a správne

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz len

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Návrat&Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Záruku

Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: displej dotykový displej, lcd displej 7, displej 7, Lacné displej dotykový displej, Vysoko Kvalitný lcd displej 7, Čína displej 7 Dodávateľov.

Kompatibilné Značky pre huawei
Názov Značky BMTomahawk
Veľkosť Obrazovky 7~10 Palec
farba Biela, Čierna
Typ Produktu Panel LCD Combo
Číslo Modelu Pre Huawei MediaPad T2
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 22cm x 15cm x 8cm (8.66in x 5.91in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Huawei MediaPad T2 7.0 LTE BGO-DL09 LCD Displejom a s Dotykovým displejom Digitalizátorom. Montáž

Pre Huawei MediaPad T2 7.0 LTE BGO-DL09 LCD Displejom a s Dotykovým displejom Digitalizátorom. Montáž

Súvisiace produkty

Porovnať