Nové Odolné Kolo Striebornej Nerezovej Ocele Cigaru, Nožnice Ostrý Dym Fajčenie Cigariet Príslušenstvo Cigaru Fréza

Nový produkt

Skladom

€7.01

Pridať do obľúbených

Doprava Upozornenie:

Dobrý deň,ďakujeme za vašu objednávku tu. Zdarma použili sme tu pre E-package a Čína Príspevok Air Mail. Pre iné prepravné, ako je DHL,UPS,EMS, budete musieť zaplatiť dodatočné náklady pre vašu objednávku.

E-packge Doprava: Toto doprava odosielať iba na NÁS, prepáč, že nie je k dispozícii pre ostatné krajiny. Zvyčajne to trvá 12-15days, aby sa dospelo.

Čína Príspevok Air Mail Doprava: Toto prepravné ho poslať na väčšine krajín. Zvyčajne to trvá 20-25days, aby sa dospelo. Niekedy to môže vzhľadom na zlé počasie alebo iné faktory odkladu počas prepravy, ak sa obávate, objednávky, prosím poslať správu, napíšte nám, budeme sa snažiť vám pomôže tento problém vyriešiť.

Otázka O Colné:

Väčšina zákazníkov bude poslať e-mail, ak chcete položiť otázku o ciel.Rád by som vám predstaviť našu podmienky pre vás. Budeme písať nižšiu hodnotu, aby pacakge, ktoré vám pomôžu vyhnúť ciel. A ak vaša krajina má špeciálne požiadavky na dovoz objednávky, prosím, dajte nám vedieť, a môžeme napísať detaily, ako chcete.

V dôsledku rôznych colnej politiky, prepáč, že Nie sme Zodpovední za Colné Odbavenie .Láskavo si všimnú.

Po-predajný Servis:

Pracujeme aby sme vám najlepšiu kvalitu a služby v tu, či tam je nejaký otázky, zadarmo, dajte mi vedieť. Vaše Láskavo pomoc a dôveru, bude dovoľte nám urobiť lepšie v furhter a ponúkajú väčšiu dobrý servis pre vás.

Spätná väzba:

Keď dostanete balík a ako to, láskavo comfirm prijaté objednávky a nechať pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás.

Prajeme Vám Pekný-Shopping S nami.

Štítky: fréza kolo, fréza cigár, frézy, nožnice, Lacné fréza kolo, Vysoká Kvalita fréza cigár, Čína frézy, nožnice Dodávateľov.

Číslo Modelu hxz
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov Značky Sanda
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Odolné Kolo Striebornej Nerezovej Ocele Cigaru, Nožnice Ostrý Dym Fajčenie Cigariet Príslušenstvo Cigaru Fréza

Nové Odolné Kolo Striebornej Nerezovej Ocele Cigaru, Nožnice Ostrý Dym Fajčenie Cigariet Príslušenstvo Cigaru Fréza

Súvisiace produkty

Porovnať