WAN JIE SHI PIN Vysoko kvalitné hladký-daredevil Náhrdelník DOPRAVA ZADARMO List dvojité D Prívesok

Nový produkt

Skladom

€2.57

Pridať do obľúbených

Prívesok materiálu; zliatiny Vysoká kvalita pokovovanie Reťazca materiálu; vosk lano, Reťaz dĺžka: 45 cm

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus Č logistiky sledovania

Výber Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo www.haix.sk Štandardná Doprava Logistika možno sledovať

Šperky nosenie pokyny pre údržbu 1: v potu, umyte si tvár, vaňa, prosím, včas vzlietnuť vaše osobné šperky, kedykoľvek na udržanie čistoty šperky; 2: venovať pozornosť, aby sa zabránilo kontaktu s chemikáliami, vyhnite sa kontaktu s horúcimi prameňmi, s morskou vodou, bazén vody a sprchový gél, atď., Pokiaľ je to možné, nie do kontaktu s vodou, ako je voda by mala byť včas s mäkkou handrou do sucha. 3: nie je nosenie do šperky box alebo šperky taška, aby sa zabránilo oxidácii starých; 4: pokiaľ je to možné, každý šperk samostatne, a to tak, aby sa predišlo navzájom kolízie poškriabaniu povrchu, tam je strata lesku; PLATBY:

Môžete použiť Boleto, MasterCard, Western Union, VISA, QIWI, Bankový Prevod a iné platobné metódy dokončiť platbu, je to veľmi pohodlné.

DOPRAVA: Budeme posielať objednávky do 72 hodín od Čína Príspevok Registrované Air Mail/Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo DHL, prepravná metóda závisí od celkovej sumy vašej objednávky: Čína Príspevok Registrované Air Mail (objednávka viac ako $7) 20-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus (aby menej ako $5) 20-60 pracovných dní DHL Zadarmo Doprava (objednávky viac ako $300) do 3-5 pracovných dní Poznámka: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie je možné sledovať v iných krajinách, prosím čakať na to. Ak kupujúci v NÁS, ak je objednávka viac ako $5, pošleme tým, ePacket a dodacia lehota je 7 až 15 dní.

Spätná VÄZBA:

Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby. Dúfame, že sa vám môže dať nám, akonáhle sa váš položku prijaté. Zaviazali sme sa k vynikajúce služby zákazníkom , tak z nejakého dôvodu nie ste spokojní, dajte nám prosím vedieť pred odchodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: Náhrdelník S Príveskom, prívesok list, W list, Lacné náhrdelník s príveskom, Vysoká Kvalita prívesok list, Čína w list Dodávateľov.

Štýl Bežné/Športový
Položka Druh Prívesky
Kovové Farby Imitácia Ródium Á
Tvar\vzor Tvár
Názov Značky WANJIESHIPIN
Materiál kov
Prívesky Typ Posuňte
Kovy Typ Olovo-Zliatiny cínu
Pohlavie Unisex
Jemné alebo Módne móda
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 2cm (4.72in x 3.94in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.033kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

WAN JIE SHI PIN Vysoko kvalitné hladký-daredevil Náhrdelník DOPRAVA ZADARMO List dvojité D Prívesok

WAN JIE SHI PIN Vysoko kvalitné hladký-daredevil Náhrdelník DOPRAVA ZADARMO List dvojité D Prívesok

Súvisiace produkty

Porovnať