L11892 Čistá Bielizeň Crinkle Textílie Ľan 35 cm 55" šírka 178 gsm sušenie textílie, šedá, modrá farba 100 metrov malé veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€732.73

Pridať do obľúbených

Materiál: Prírodné čisté Ľan Tkaniny, 100% ľan.

Šírka: 135 cm 53" šírka,

Gramov Hmotnosť: 178 g / štvorcový meter okolo,

Farba: Modrá, béžová, šedá, biela, čiernej farby

Použitie: Oblečenie, košele, sukne, šaty...

Táto cena je na 100 metrov dĺžky, pri objednávke prosím, povedzte mi, počet farieb, vďaka:)

Poštovné a prepravné:

Radi by sme v našich silách, aby provied kvalitné, prírodné, non-jedovaté produkty, Náš účel je: "zaviazali Sme sa zabezpečiť ochrana životného prostredia, zdravie, produkty vysokej kvality!" ocenili by sme veľmi veľa, ak by ste nám dať 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu. nie sme vítaní ľudia, ktorí nikdy cíti spokojný na to, čo máme urobiť, ak máte nejaké otázky, ste vítaní, aby nám dať šancu vyriešiť, ak budete dávať negatívnej spätnej väzby, potom by nebolo možné zmeniť, ďakujem!!! Tu znovu oceňujem najviac priateľov, že tak podporte nás, našom obchode nemohli vyrásť bez vás, chlapci, ešte raz vďaka, drahí priatelia, boh vám žehnaj, vždy:)

Prepravné Náklady: Pretože rôzne prepravné náklady medzi inej krajine, tak som radšej dať skutočné pruduct cena nezahŕňa prepravné náklady ako doprava zadarmo, potom len platiť, koľko nákladov by byť viac reálna. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a psč je správne. Budete si všimol, s sledovacie číslo raz zásielka podaná.

Teplé pripomenúť, Prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Ak ste z Nemecka prosím, povedzte nám svoje EORI číslo( Ekonomický Subjekt Registrácia a Identifikácia ) ak ste sa rozhodli, TNT, ak ste z Brizel prosím, povedzte nám svoje CPF číslo ak ste sa rozhodli, UPS, Inak tovar nebude vôľa , alebo, že by nie lode, Vďaka za pochopenie.

Návrat politiky: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. My by sme to za vás a tiež vám viac zľavu pri ďalšej objednávke forsure. O prispôsobenie produktov a cutted textílie nie sú povolené mať vrátiť alebo meniť, dúfam, že ste pochopili. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu (under3 hviezdy), by Sme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ďakujeme!

Štítky: textílie, Lacné textílie, L11892 Čistá Bielizeň Crinkle Textílie 100% Ľan 35 cm 55'' šírka 178 gsm sušenie textílie, šedá, modrá farba 100 metrov malé veľkoobchod.

Predaj jednotky 100 metrov / pack
Semiš Textílie Typ Čisté ľan tkaniny
Použitie oblečenie, košele, sukne, nohavice
farba Biela, modrá, béžová, červená, sivá, čiernej farby
Typ Produktu Organické Látky
šírka 135 cm, 53''
Netkaných Technics Ostatné
Pletené Typ Ostatné
Funkcie Priedušný, prírodný, Ekologický, zdravý
Gramov hmotnosť 178 gramov / meter štvorcový
Technics Tkané
Názov Značky RosySL
Druh Textílie, Geotextílie
Štýl Obyčajný
Materiál 100% Ľan Crinkle textílie
Funkcia Eco-Priateľský
Vzor Farbená
Typ Jednotky veľa (100 Metrov/lot)
Hmotnosť Balenia 19.0kg (41.89lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

L11892 Čistá Bielizeň Crinkle Textílie Ľan 35 cm 55

L11892 Čistá Bielizeň Crinkle Textílie Ľan 35 cm 55" šírka 178 gsm sušenie textílie, šedá, modrá farba 100 metrov malé veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať