Batéria Power Sensor Pre Úsporu Vody, Batérie, Touchless Teplej Studenej Vody Mixér Ťuknite Na Položku Automatické Zmiešavacie Batérie, Voľné Ruky, Elektrické Klepnite

Nový produkt

Skladom

€69.23

Pridať do obľúbených

Batéria Power Sensor Pre Úsporu Vody, Batérie, Touchless Teplej Studenej Vody Mixér Ťuknite Na Položku Automatické Zmiešavacie Batérie, Voľné Ruky, Elektrické Klepnite

Funkcie

1. Inteligentný Zisťovanie: Voda nevyteká raz ruky dostať do detekčnej zóny. A to sa zastaví, akonáhle opustíte detekciu zóny. Snímač Potvrdzujúci Času je menej, než 0.7 s.

2. Super mini navrhnuté PCB je riadené počítačom čip, šetrenie energie inteligentne. S mini čip ovládanie, statické spotreba energie bude viac než 60uA.

3. Hygienické: Self-otvoriť a zavrieť do ruky voľné, z akéhokoľvek dotyku, ktorý môže zabrániť baktérií vzájomnej infekcie.

4. Nadčasy Ochrany: bude automaticky vypne, keď to tečie viac ako 1 minútu continously, aby sa zabránilo vody plytvanie spôsobené prekážky vo vnútri detekciu zóny.

5. Detekcia Pásma Nastavenie Automaticky: S rozhodujúcim mini-počítač, môžete nastaviť najlepšiu detekciu zóny podľa prostredia automaticky.

6. Intelligent Power-Saving: Riadený low-spotreba štiepky a s power-saving pracovný režim, kohútik je super nízka spotreba. (DC-typ výrobky používať 4pcs AA Alkalické batérie. Jeho statika aktuálne nie je viac ako 60µA. Jeho život môžu dosiahnuť 2 rokov, keď je použitie 300cycles za deň.)

7. Výkon Lackage Výstraha: Keď je napätie batérie je menej ako 4.6 V, červené indikačné svetlo bude blikať, aby vám pripomenul, aby dobiť.

FAQ

Prečo si vybrať náš produkt?

Sme Smart Kúpeľňa rozlíšenie dodávateľa. Naše výrobky vám môžu pomôcť vybudovať inteligentné a najviac rozšírené kúpeľňa, ktorý by mohol upgrade vašej kúpeľni úrovni a vytvoriť voľný čas,šetrné k životnému prostrediu,štýlové bývanie.

Sú všetky naše výrobky bezpečné pri práci v kúpeľni alebo vlhkom prostredí?

Áno, vodotesný hodnotenie pre všetky výrobky je IP65. Takže, sú veľmi bezpečné pre ľudské telo. Aké služby vám môžeme ponúknuť?

1) Sme sa R&D oddelenie. Mohli by sme dať vašu značku logo na našich batérie, alebo prispôsobiť svoje vlastné návrhy, ako vašu žiadosť, ak ste na trhu pre tento produkt.

2) Kvalita je naša kultúra a ponúkame 1 roky záruka, všetky poškodené časti pri bežnom používaní počas záruky, zašleme vám nové diely na výmenu, všetky kvality problém pri používaní, prosím, neváhajte kontaktovať nás, alebo whatsapp nás na 0086 13799273781, sme na svoje služby ponúknuť to najlepšie riešenie. Aká je doba dodania?

Po platba potvrdená, budeme loď vašej položku mimo 3-5 dní. Čo zabezpečovania kvality?

Pre všetky produkty, ktoré ponúkame 1 rok záručný od času zásielky. V rámci záručnej doby, ak sa akékoľvek problémy s kvalitou aj s našim výrobkom a zákazník má technickú podporu, môžete nám povedať, problém detaily.Tak, že môj technik analyzovať dôvod a pošleme vám pomerných častí tak, aby ste mohli opraviť produkt v miestnych.Časti v záručnej dobe je bezplatná, zákazníkov self-starostlivosti prepravné náklady. Pre vážny problém, poskytneme výmenu zadarmo. Ale ak stroj nie je poškodený kvôli hrubým zaobchádzaním počas prepravy, sme voľný od zodpovednosti, ale pomôžeme kupujúci podať nárok voči prepravná spoločnosť alebo poisťovňa,teda všetky náhradné diely alebo náklady by mal znášať kupujúci. Čo o cenovú hladinu?

Sme si istí, že cena našich produktov, má veľkú konkurenčnú výhodu oproti výrobkov na rovnakej úrovni. Sme výrobe týchto produktov počas 13years, trváme na tom, poskytovanie vysokej kvality produktov s konkurencieschopnú cenu, a nadviazať obchodné vzťahy s našimi zákazníkmi na vzájomné výhody. Cez tak mnoho rokov úsilia sme si vybudovali slávy v mnohých krajinách, najmä v mnohých štátoch Európy, Severnej Ameriky krajiny, na Strednom Východe krajiny, niektoré Ázie a Južnej Ameriky, krajiny. Bolo by ťažké zmeniť batérie ?

Je jednoduché a pohodlné, ako dlho, ako môžete nainštalovať elektromagnetický ventil pod umývadlo a ľahké na dotyk. Prečo nemajú napájací zdroj ?

V dôsledku rôznych krajín s rôznymi zástrčku, nie je problém pre nás ponúknuť typ AC pre rôzne krajiny, preto ponúkame len DC napájanie, ktoré je jednoduché a pohodlie. Ako dlho môže 4pcs AA alkalické batérie používa?

Normálne, 4pcs AA alkalické batérie môže byť použitá na 2 roky za 300 kruhu používa denne.

Štítky: batérie, led, kohútik predaj, batérie, elektrický, Lacné batérie, led, Vysoko Kvalitné batérie, predaj, Čína batérie, elektrický Dodávateľov.

Priemer Vody v/výstup Rúry (DN15) G1/2
Ventil Materiál Jadra Keramické
Povrchová Úprava Chrome prevedenie
Štýl Súčasné
Číslo Modelu MS-1C2016
Záruka 1 rok
Povrch chrómovanie
Hmotnosť Balíka 2.1-3 kg
Funkcia Zmysel Kohútikov
Teplej A Studenej Vody Áno
Počet Rukoväte Touchless
Zdroj Napájania DC6V
Certifikát CE
Kohútik Mount Jednootvorová
Názov Značky HOLO MUSEN
Názov Automatické Batérie, Zmiešavač
Platné rozsah teplôt 0-55 stupeň
Druh Keramické Platne Cievka
Typ Inštalácie Paluba Namontované
Statická Sila <= 0,5 w(d.c)<=3w
Materiál Kvalitné Mosadze
Tlak vody 0.05 Mpa-0,6 Mpa
Veľkosť Balenia 33cm x 24cm x 14cm (12.99in x 9.45in x 5.51in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Batéria Power Sensor Pre Úsporu Vody, Batérie, Touchless Teplej Studenej Vody Mixér Ťuknite Na Položku Automatické Zmiešavacie Batérie, Voľné Ruky, Elektrické Klepnite

Batéria Power Sensor Pre Úsporu Vody, Batérie, Touchless Teplej Studenej Vody Mixér Ťuknite Na Položku Automatické Zmiešavacie Batérie, Voľné Ruky, Elektrické Klepnite

Súvisiace produkty

Porovnať