2017 Č Batérie Je Potrebné Kinetická Diaľkové Ovládanie Bezdrôtový Nástenný Spínač Č Vodič Prepínať Domov Spálňa Stropné Svietidlá Nástenné Svietidlá Prepínač

Nový produkt

Skladom

€18.72

Pridať do obľúbených

Drahý priateľ,vitajte na salife obchode!!! Máme veľa rôznych produktov, iný štýl.A myslíte, že u musí nájsť svoje obľúbené jeden. Všetky naše tovaru dostať fulled skontrolovať pred odoslaním .prosím vás ubezpečiť, aby si ju kúpili.akékoľvek otázky a pochybnosti, neváhajte a dajte nám vedieť.dúfam, že u bude mať šťastný nakupovanie, cestovanie tu.Vďaka za vašu podporu veľmi pekne.

2017 Č Batérie je Potrebné Kinetická Diaľkové Ovládanie Bezdrôtový nástenný Spínač Č Vodič Prepínať Domov Spálňa Stropné Svietidlá Nástenné Svietidlá Prepínač s Vlastným pohonom, prepínač bezdrôtovej komunikácie

S vlastným pohonom, prepínač bezdrôtovej komunikácie nevyžaduje žiadne batérie a nie drôtu. To využíva jedinečné technológie získavania energie a ultra-low-power bezdrôtovej technológie s patenty po celom svete.

Funkcia:

1.Dlhé vzdialenosti prevodovka------70m v otvorenom priestore

2.Znášať nízke a vysoké teplota:-40°C~50°C.

3.Dlhá životnosť------10 rokov

4.Nízke rušenie

5.Penetračné vlastnosti------tri steny & iron gate

6. Tlačidlo je Samostatne power----Žiadne batérie potrebujú. Žiadne drôty. Jednoduché spolupráce.

Individualita

1.Bez údržby

2.Súkromné vlastné(jeden na jedného alebo jeden alebo množstvo)

Špecifikácie:

Farba:Biela

Materiál:ABS Plast

Výkon:AC180v-260V(50/60hz)(prijímač), s Vlastným pohonom(stlačte tlačidlo)

Prevádzky:Teplota:-10°C~50°C(prijímať), -40°C~50°C(stlačte tlačidlo)

Pracovný rozsah:70m v otvorenom priestore

RF Frekvencia:433MHZ

Spotreba Energie:

Package Detaily:

Jeden diaľkový vysielač( Self power----Žiadne batérie je potrebné)

Jeden prijímač

Jeden lepidlo, podložky

skrutky

Jeden používateľ manua

Keď si objednáte,zašleme položky v priebehu 3-7 dní akonáhle sa vaša platba potvrdená.možno, že niektorí prepravu spôsobom nie sú možné pre niektoré krajiny,budeme vyberať najlepšie prepravu spôsobom pre zákazníka.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v sepcial krajín, ktoré môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.Tu by mohol byť vôľa poplatok podľa EMS a DHL, Prosím, potvrďte pred zadať objednávku, alebo sa môžete skontaktovať s nami. Vďaka!

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie, ako ďaleko, ako môžeme.

Vrátime vám ak vrátite tovar s v 7days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

1. Akceptujeme vrátiť pre neuspokojivé položky.

2. Pošlite nám e-mail ak chcete nahlásiť chybné výrobky do 20 dní od doručenia.

3. Vrátený tovar musí prísť s originál diely, príslušenstvo.

4. Vrátenie bude vydaný po tom, čo sme dostali vašu vrátený tovar.

5. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, každý der alebo s ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu? Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť zjednotiť cena $5-$10 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás. 3. Som predajca, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: Lampa Prepínač, nástenný spínač, elektroinštalácie, prepnúť na čítanie, Lacné čítanie prepínač, Kvalitný nástenný spínač, elektroinštalácie, Čína prepínač lampa Dodávateľov.

Záruka 1 rok
Prepnúť Typ Gombík prepínač
RF frekvencia 433MHz
Funkcie Žiadna batéria je potrebné
Certifikácia RoHS,FCC,CE
Číslo Modelu AKO 6M
Funkcia Kinetická Diaľkové Ovládanie Bezdrôtový Nástenný Spínač
farba Biela
Položka Druh Prepínače
Názov Značky AuGreener
Materiál Plastové
Moc AC180v-260V
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 5cm (3.15in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Č Batérie Je Potrebné Kinetická Diaľkové Ovládanie Bezdrôtový Nástenný Spínač Č Vodič Prepínať Domov Spálňa Stropné Svietidlá Nástenné Svietidlá Prepínač

2017 Č Batérie Je Potrebné Kinetická Diaľkové Ovládanie Bezdrôtový Nástenný Spínač Č Vodič Prepínať Domov Spálňa Stropné Svietidlá Nástenné Svietidlá Prepínač

Súvisiace produkty

Porovnať