Hot predaj!Nová Biela Base Ball Baseball Praxi Trainning PVC Softball/Hardball ručné šitie Sport Team Hra,doprava Zdarma!!

Nový produkt

Skladom

€13.30

Pridať do obľúbených

VITAJTE 100%NOVÁ Vonkajšia vrstva: pvc kože, Vnútorná vrstva: korku, gumy, srdce Veľkosť: 12 "Softball Priemer: 9.7 cm Hmotnosť: 180 gramov hore a dole Tréning s prenos, nemôže byť hit N ote: rôzne krajiny, rôzne daňovej politiky.možno vám bude účtovať daň za poplatok.pls porade zamestnancov miestne zvyky, pred nákupom.Ak tam je, a clo sa hradí kupujúci

DOPRAVA: dodávka bude byť vykonané čo najskôr po vašu platbu. Je to tým, že www.haix.sk Štandardná Doprava, všeobecne platí, že to budú doručené do 10-35 dní. Dúfame, že príde na čas, ale každopádne toto je medzinárodná dodania v post systému. Dodacia lehota bude veľmi závisieť od kuriérskej spoločnosti a vaše miestne zvyky a miestnych efektívnosti. Ak chcete, aby ostatné spôsoby doručenie, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť, čo najlepšie splniť vaše potreby. NAŠE SLOVÁ: Vážení Priatelia, sme zodpovední za položka škody pred dokladom. Prosím, kontaktujte nás najneskôr do 5 pracovných dní a urobiť fotky poškodené položky, vynaložíme vrátenie peňazí za to. Ak nie ste spokojní s vaším puchase po získaní objednávky, tiež prosím, kontaktujte nás najneskôr do 5 pracovných dní. V tomto stave si prosím zaväzujú, prepravné náklady doručenia a odosielajúceho späť. Milí Priatelia, tam je dlhé vzdialenosti medzi nás, a ak posiela späť, čas a platby odpadu, takže sme veľmi seriesly a starostlivo dodáva kvalitné výrobky. tam je to aj v prípade, že niektorí z vás nie sú spokojní s položkami, neboj, kontaktujte nás, budeme mať najlepší spôsob, ako to vyriešiť. Šťastný nakupovanie ^_^

Štítky: loptu baseball, Bejzbalových, baseball praxi, Lacné loptu baseball, Vysoká Kvalita bejzbalových, Čína baseball praxi Dodávateľov.

Derivátové Série Vankúš/Vankúš
Číslo Modelu DL004
Náplň Gumené
Platné Ľudí Muž
Použitie Baseball pre Zápas
Povrchový Materiál Kožené
Druh Loptu
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Veľkosť Balenia 40cm x 35cm x 25cm (15.75in x 13.78in x 9.84in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj!Nová Biela Base Ball Baseball Praxi Trainning PVC Softball/Hardball ručné šitie Sport Team Hra,doprava Zdarma!!

Hot predaj!Nová Biela Base Ball Baseball Praxi Trainning PVC Softball/Hardball ručné šitie Sport Team Hra,doprava Zdarma!!

Súvisiace produkty

Porovnať