2017 Nové Trendy Dizajn, Dlhú Tyč Obvodové Kolo Loptu Prívesok Č Ucho Diery V Uchu Klip Bez Piercing Ucha, Náušnice, Zlaté A Strieborné

Nový produkt

Skladom

€2.07

Pridať do obľúbených

Typ výrobku: Nové Prírastky Moderný Dizajn, Dlhú Tyč Obvodové Kolo Loptu Prívesok Č Ucho Diery v Uchu Klip Bez Piercing Ucha, Náušnice, Zlaté A Strieborné Farebné Materiál: Meď príslušenstvo Veľkosti: Ukazujú na obrázky, prosím, všimnite si, že. Package: 1 pár, funkcie opp taška Príležitosti: Angažovanosť / svadba / výročie / party / dar Stav: 100% zbrusu nový, vynikajúce plavidlá Predaj Metóda: Maloobchod a veľkoobchod Šperky Spĺňajú EU Štandardy ochrany Životného prostredia

Pozornosť Pre Ruskú :

Vyplňte, prosím, v angličtine, Meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby;

Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

Chromatické Aberration : Vzhľadom na čítanie svetlo, farba displeja odchýlka, osobné chápanie rôznych farieb, objekt môže existovať nejaké farebné fotografie, S týmto problémom nepatrí do komodít kvality problém, konečné farby s samotného tovaru, ktorý sa má prednosť.

Doprava: Ponúkame všetky druhy rôznych zásielky služieb pre rôzne žiadosti nasledovne: 1.: doprava Zadarmo, Yanwen Ekonomické Air Mail . Sme zvoľte "Yanwen Ekonomické Air Mail' doprava zadarmo dopravcu prioritou. Držíme právo vybrať si iné dopravcu podľa toho. Ale to trvá okolo 15-40 pracovných dní potom, čo bol vyslaný. Niekedy sa omešká až 41-60 pracovných dní. Vzhľadom na colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, Tak je to potrebovať dostatok trpezlivosti čakať na produkty. A keď si zvolíte túto zásielku cestu, Potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane. 2.: Non-doprava zadarmo --EMS, ePacket alebo DHL global mail to trvať asi 5 až 20 pracovných dní, odporúčame používať ePacket a globálne e-maily. 3.: Non-doprava zadarmo --DHL, UPS, FEDEX, TNT, To trvať približne 3-7 pracovných dní; Normálne sme si vybrať čína príspevok ako nosič, zároveň sme zachovali právo zvoliť rýchlejší dopravcu pre vás. Prosím potvrďte zásielky spôsobom a platby, a budeme loď výrobky pre vás, akonáhle je to možné, a potom budeme vám sledovacie číslo;Každopádne, položka bude treba vziať dobrú starostlivosť, ktorú ste dostali.

Vrátenie a Vrátenie politiky podporované: podporujeme č dôvodu vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy (vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.)a udržať položku v dobrom stave, v opačnom prípade budeme mať právo odmietnuť vrátenie a späť. Všetky návrat politika sa musí použiť do 3 dní (čas, miesto začať od vás prijímať položky). keď máte zle a problém položky, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní, a poskytnúť dôkaz, potvrdenie prostredníctvom Videa alebo Fotografie. Keď je položka je posudzovaná ako naša zodpovednosť, ponúkame vrátenie a politiky návratu. To je možné uskutočniť časť náhrada, ak je položka môže byť prijatá a opravili v domácej. Ak nemožno opraviť ani prijatý, rozbité úplne, vrátime vám plnú peňazí, aby si alebo zmeniť novú vám, keď sme dostali nesprávne alebo problémy položky. Keď na vrátenie peňazí nemôže vyriešiť problém, akceptujeme návrat politiky, ale pre vrátenie tovaru musíte dovoliť jeden spôsob, ako náklady (doprava, daní a colné náklady z vašej krajiny do nášho), a keď sme dostali návrat položky, vrátime vám peniaze. Nie sme odporučil návrat politiky, pretože, ktoré spôsobujú vysoké náklady pre nás oboch. Nižšie problémy nevzťahuje na návrat a zásady vrátenia peňazí:

(1). Farbu, veľkosť rozdiel problémy ;

(2). Produkt s niektorými škody v dôsledku nesprávnej prevádzky ;

(3). Umyté a opotrebované výrobky.

Spätná väzba: Ak ste spokojní s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami , Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. Budeme robiť všetko, čo sme mohli a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Štítky: klip náušnice dlhé, nie piercing klip náušnice, dlho klip náušnice, Lacné klip náušnice dlhé, Vysoká Kvalita nie piercing klip náušnice, Čína dlho klip náušnice Dodávateľov.

Príležitosti Svadby, Zasnúbenie, Dar, Party
Položka Druh Náušnice
Jemné alebo Módne móda
Materiál kov
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Hlavný Kameň Farba melón červený
Stav 100% zbrusu nový, vynikajúce plavidlá
Číslo Modelu ES097
kvalita AAA+
Štýl Trendy
farba zlato a striebro
Pohlavie Ženy
Náušnice Typ Klip Náušnice
predaj metóda Maloobchod / Veľkoobchod
Názov produktu 2017 Nové Trendy Dizajn, Dlhú Tyč Obvodové Kolo Loptu Prívesok Č Ucho Diery E
Tvar\vzor Rastlina
je-na mieru Áno
Kovy Typ Medi
Obsah Balenia Jeden pár , funkcie opp taška
Veľkosť Balenia 11cm x 18cm x 5cm (4.33in x 7.09in x 1.97in)
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Nové Trendy Dizajn, Dlhú Tyč Obvodové Kolo Loptu Prívesok Č Ucho Diery V Uchu Klip Bez Piercing Ucha, Náušnice, Zlaté A Strieborné

2017 Nové Trendy Dizajn, Dlhú Tyč Obvodové Kolo Loptu Prívesok Č Ucho Diery V Uchu Klip Bez Piercing Ucha, Náušnice, Zlaté A Strieborné

Súvisiace produkty

Porovnať