Prohands Pro Edition Rozšírené Strane Exercisers Tréner pre Gitaru, Bass Klavír Drumbľa

Nový produkt

Skladom

€20.60

Pridať do obľúbených

PRO je náš najmodernejší strane exerciser. Jeho ideálny pre profesionálnych športovcov a motivovaných jednotlivcov, ktorí hľadajú maximálny výkon. PRO rozširuje o dômyselný dizajn Gripmaster poskytovanie vážne športovcov s najmodernejšie technické strane exerciser vo svete. Sila A Kontrola

Každý prst ruky je napájaný úplne samostatný systém svalov a šliach sa nachádza v ruky, zápästia a predlaktia. Väčšina z rúk moc je generované väčšie svaly v predlaktia a zároveň jemnejšie pohyby sú riadené menšie svaly v ruke sám. Naše zápästie je most, ktorý stabilizuje interakcie ruky & predlaktie.

Schopnosť ovládať loptu, alebo ovládať loptičku, raketu, alebo klubu všetko začína s rukami. Vaša ruka je naozaj piatich samostatných systémov, ktoré pracujú v plynulej jednoty. Jediný spôsob, ako rozvíjať vynikajúcu pevnosť, vytrvalosť a koordináciu vo vašich rukách je výzvou a rozvíjať každý prst zvlášť.

Preukázané Výsledky

Keď budete vykonávať s Gripmaster budete oznámenie úžasný rozdiel takmer okamžite. Samostatný systém, ktorý funguje každý prst sa prebudiť a posilniť. Len Gripmaster môžete získať tento neuveriteľný výsledok. Cvičenie s vašou Gripmaster je najviac efektívny a účinný spôsob, ako udržať zdravie a klimatizácia strane. Jeho ideálny spôsob, ako udržiavať pružnosť a flexibilita ruky, aby sa zabránilo úrazu a urobiť každodenný život radostnejší.

Pro Blue 5lbs Napätie

Pro Red 7lbs Napätie

Pro Black 9lbs Napätie

Pro Sivá 11lbs Napätie

Štítky: pre gitaru, gitara tréner, piano strane cvičenia, Lacné pre gitaru, Vysoká Kvalita gitara tréner, Čína klavír strane cvičenia Dodávateľov.

farba Modrá 5lbs napätie, Červená 7lbs napätie, Čierna 9lbs napätie, Šedá 11lbs napätie
Druh Prst Execrise
Číslo Modelu PRO
Veľkosť Balenia 23cm x 14cm x 2cm (9.06in x 5.51in x 0.79in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prohands Pro Edition Rozšírené Strane Exercisers Tréner pre Gitaru, Bass Klavír Drumbľa

Prohands Pro Edition Rozšírené Strane Exercisers Tréner pre Gitaru, Bass Klavír Drumbľa

Súvisiace produkty

Porovnať