Obojstranné Pop-Out Mušelínu Pozadie Matný Skladacie Pozadie Žiadne vrásky, Umývateľný Fotografie Pozadia Taška Zahrnuté 5X5ft

Nový produkt

Skladom

€81.51

Pridať do obľúbených

Profil produktu:

· Demension: 1.5 (5' x5')

· Obsah: obojstranné pozadie, 1x puzdro

· Absorbuje Svetlo: Vyrobené z Polyesteru, Bavlny pre non reflexné vlastnosti

· Jednoduchá Preprava a Skladovanie: Zrúti ľahko zapadajú do (vrátane) taška

· Podporuje Portrét & formát na Šírku Možnosti Snímania: na Suchý zips, montáž prípojok, umiestnené na oboch stranách pre orientáciu kontroly, pričom oblasť streľba limity

Obojstranné Skladacie vyskočí Pozadie Panelu vám umožňuje celkom flexibilitu pre vaše štúdio polohe a vašu požadovanú krajinu. Tento polyester bavlna je ultimate portrét nástroj, poskytuje dve farba a vzor možnosti pre viaceré vyzerá počas rovnakého strieľať len prehodiť na druhú stranu. Rám pops otvoriť v len pár sekúnd, takže nastaviť neuveriteľne jednoduché. To tiež ľahko záhybov do svojho pôvodného tvaru a skĺzne do zahrnuté zips puzdro, ktoré je kompaktný a ideálny pre skladovanie, alebo cestovanie.

Druh pripomienka :

Ako na mieru

Vlastné pozadie znamená, že vlastné veľkosti a obrázky, máme 1.5X1.5m kolo a 1.5X2m obdĺžnik.

Sľubujeme ponúknuť cenovo najdostupnejšie a konkurencieschopné ceny, živej, najvyššej kvality pozadia s NAJRÝCHLEJŠOU doby obehu na trhu!

A B O U T O U R B O C K D R O P S

Naše pozadia sú vytlačené na matný, silný, trvanlivý, odolný proti roztrhnutiu vinyl pomocou non-znečistenie atramenty a najmodernejšie technológie. Sú prenosné stačí vziať na mieste. Keď skončíte s vašou fotenie, jednoducho zrolovať kulisu pre jednoduché a ľahké skladovanie!

Nezabudnite, že tieto pozadia nemôže byť umývateľný. ale máme ďalší nepremokavé plátno pozadia.prosím, kontaktujte nás, ak potrebujete.Prosím, pamätajte, že každý počítač, monitor je kalibrovaný inak. Farby sa môže mierne odlišovať v osobou.

Ak je vaše pozadie stane ryhy alebo vrásky, laika alebo zavesiť byt na 24-48 hodín.tiež, Tepla s žehlička na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.

Spätná väzba

Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s tým, keď budete prijímať položky. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás. Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reso l ve nejaké problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: mušelínu pozadie, skladacie pozadia, mušelínu pozadí fotografie, Lacné mušelínu pozadie, Vysoko Kvalitné skladacie pozadie, Čína mušelínu pozadí fotografie Dodávateľov.

Znak Novonarodené dieťa, Dieťa's fotografie, Fotograf
Názov Značky MEHOFOTO
Oxford tkanina Žiadne vrásky Umývateľný
požiadať Foto štúdio,fotografie, fotografovanie pozadia
Kľúčové slovo Fotografie Pozadia
Tému Vianočné pozadia,Deti pozadí
Druh Sprej Maľované
Materiál Mušelínu
Štýl Deti
Výhodou bezšvíkové
Package Áno
Veľkosť (mm) ZB01-1,5 m, ZB02-1,5 m, ZB03-1,5 m, ZB04-1,5 m, Prispôsobené Farbe
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 1.9kg (4.19lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Obojstranné Pop-Out Mušelínu Pozadie Matný Skladacie Pozadie Žiadne vrásky, Umývateľný Fotografie Pozadia Taška Zahrnuté 5X5ft

Obojstranné Pop-Out Mušelínu Pozadie Matný Skladacie Pozadie Žiadne vrásky, Umývateľný Fotografie Pozadia Taška Zahrnuté 5X5ft

Súvisiace produkty

Porovnať