2018 Profesionálne Ženy, Brušný Tanec Kostým Nastaviť Luxusné Bellydance Kostýmy Fáze Výkonu Diamond Dekorácia Podprsenky & Sukne Nastaviť

Nový produkt

Skladom

€64.26

Pridať do obľúbených

2018 Profesionálne Ženy, Brušný Tanec Kostým Nastaviť Luxusné Bellydance Kostýmy Fáze Výkonu Diamond Dekorácia Podprsenky & Sukne Set Popis: Includ: Podprsenky a Sukne iba(2 ks set), nemusia zahŕňať iné.

1,Veľkosť: Jedna veľkosť

2,Podprsenka pohár: B/C

3,Sukne, Pás:72-88 cm (28-34.5 palca) 4,Sukne Dĺžka: 94 cm (37 cm)

5,Naznačujú telesnej hmotnosti: 42kgs-65kgs

6,Materiál: Spandex+šifón, Ručné perly a flitre

Štát:

Zbrusu nová položka

Podrobnosti:

Skutočný Polstrovaná zaisťuje dobré Ohlasy.

Bohato vyšívané s mnohými malé a veľké perly a flitre.

Ideálne pre brušný tanec, karneval alebo Bollywoodu ......

Poznámka: Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Je tam všetky dane colný? Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: brušný tanec kostým nastaviť, Brušný Tanec Kostýmy, bellydance kostým, Lacné brušného tanca kostým nastaviť, Vysoko Kvalitné kostýmy brušného tanca, Čína bellydance kostým Dodávateľov.

Pohlavie Ženy
Materiál Polyester,Bavlna
patern Brušný Tanec Podprsenky a Sukne nastaviť
Includ Bras & Sukne
Názov Značky MIA GENOVIAG
farba Modrá,biela,červená
Číslo Modelu NG-DZ001
Tanec Typ Brušný Tanec
Štýl Brušný Tanec Kostýmy, Bellydance kostým
Dátum 2018 nové
Pre Brušný Tanec, stage výkon
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Profesionálne Ženy, Brušný Tanec Kostým Nastaviť Luxusné Bellydance Kostýmy Fáze Výkonu Diamond Dekorácia Podprsenky & Sukne Nastaviť

2018 Profesionálne Ženy, Brušný Tanec Kostým Nastaviť Luxusné Bellydance Kostýmy Fáze Výkonu Diamond Dekorácia Podprsenky & Sukne Nastaviť

Súvisiace produkty

Porovnať