Nové Topeak Športové Mtb Bicykle Vonkajšie Športové Okuliare Polarizované Mužov Na Koni Rybárske Slnečné Okuliare Cyklistické Okuliare Cyklistické Okuliare Gafas

Nový produkt

Skladom

€47.38

Pridať do obľúbených

Detaily produktu:

Stav:Nové, v originálnom balení box

Značka: TOPEAK ŠPORTY

Model Č.: MAGIC-Standrad

Materiál rámu: EMS-Grilamid TR90

Hmotnosť: 30g

Veľkosť: 135 mm široký

Nos Podložky: Nastaviteľné

Zahrnuté:

1* * Rám, 4* Objektívy

1*Kompresia EVA Okuliare Prípade,

1*Jemný Vlákniny Giasses Puzdro,

1 Pár Vymeniteľné Tip,

1* Pokyny.

Funkcie:

TR90 ŠVAJČIARSKO

Švajčiarske technológie, tento termoplastické je materiál používaný vo všetkých našich slnečné okuliare. Jeho extrémna flexibilita, odolnosť a nízku hmotnosť, aby to ideálny materiál pre zhotovenie okuliarov.

ULTRA ĽAHKÉ

Ako u každého kusu vysoko výkonné zariadenia, hmotnosť je dôležitým faktorom. TR90 je neuveriteľne ľahký, čo prispieva ku komfortu našich okuliare a tendencie, aby zabudli ste na sebe.

POLYKARBONÁTOVÉ ŠOŠOVKY, MATERIÁL

Polykarbonát je mimoriadne odolná termoplastické, ktorý je použitý v nepriestrelné sklo, nepokoje štíty a astronaut prilby. Je to ideálny materiál pre výkon okuliare, pretože jeho vysoká odolnosť voči nárazu, prirodzenú ochranu proti UV žiareniu a nízku hmotnosť. Všetky naše šošovky sú vyrobené z polykarbonátu.

OCHRANA PRED UV ŽIARENÍM

Všetky naše šošovky blokujú 100% UVA, UVB a UVC lúče, a škodlivé modré svetlo do 400 nm. Tieto škodlivé lúče sú hlavnou príčinou zákalu, rakoviny kože a vrások okolo očí-všetky veľké dôvody na zablokovanie ich von.

FULL-REVO OBJEKTÍV

Full-revo objektív používa v Topeak športové slnečné okuliare! Normal-revo objektív,má oveľa viac menits v priepustnosť svetla,vzhľad a výkon,ktoré sú unmatchable pre obyčajných potiahnuté objektív.Však normálne-revo je strata pri full-revo nová technológia je vyvinutá.

POLARIZOVANÉ ŠOŠOVKY

Naše Polarizované šošovky sú vyrobené pomocou injekčnej proces, ktorý zabezpečuje, že sú opticky správne, zníženie únavy očí a zvyšujú komfort. Rovnako ako u všetkých našich šošovky. Morestar Polarizované šošovky poskytujú ochranu pred 100% UVA, UVB, UVC a škodlivé modré svetlo do 400 nm.

Údržbu Produktu:

Nepoužívajte alkohol ani žiadne iné chemikálie na čistenie objektívu, aby sa zabránilo povrch porušiť. A neviem udržať slnečné okuliare v takom zlom prostredí s vysokou teplotou alebo dlhú dobu vlhké, aby sa zabránilo deformácii.

Šošovky Topeak Športové slnečné Okuliare je na vysokej technológie povlak, takže pravidelné čistenie údržba vodou navrhol, aby sa uistite sa, že dobrá kvalita by mohla byť vedené a životnosť predlžuje .

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Za chybný alebo nesprávny položky prijaté : Kupujúci musí oznámiť to Predávajúcemu najneskôr do 7 dní po obdržaní tovaru. Za chybné položky, Kupujúci sa musí pošlite nám fotografie ukazuje oblasti a stav vady. Po ohrozenia,tovar musí byť vrátený v lehote 7 dní. budeme platiť za poštovné poplatok Za výmenu veľkosti : Môžeme prijať výmenu veľkosti predmetom našich zásob dostupnosti. Ak je prijímané, je Kupujúci povinný vrátiť vec na vlastné náklady. Kupujúci musieť zaplatiť za poštovné a manipulačný poplatok, ako inzeroval v našej záznam pre opätovné odoslanie novú položku, a ak kupujúci vráti tovar je znížiť o vlastné v číne, ktoré nemôžeme prevzatie tovaru, kupujúci by mali platiť pre daň. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, bez nosiť alebo používať, a s jeho pôvodnej značky a balenie. Žiadna výmena alebo vrátenie tovaru bude akceptované pre všetkých iných dôvodov ako vyššie.

Prosím kontaktujte nás ohľadom podrobností po prvé pred akcia!

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: cyklistické okuliare, Cyklistické Okuliare, cyklistické okuliare, Lacné slnečné okuliare, jazda na bicykli, Vysoko Kvalitné cyklistické okuliare, Čína cyklistické okuliare Dodávateľov.

Položka Druh Okuliare
Cyklistické Príslušenstvo
Materiál Rámu
Šport Typ Jazda na bicykli
Slnečné okuliare hmotnosť
Číslo Modelu MAGIC-Standrad
Objektív Výška 40-45mm
Objektív Šírka 70-80
Názov Značky Topeak Športy
Šošovky Materiál Polykarbonát
Farba Rámu Multi
Pohlavie Unisex
Šošovky, Optické Atribút Photochromatic
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Topeak Športové Mtb Bicykle Vonkajšie Športové Okuliare Polarizované Mužov Na Koni Rybárske Slnečné Okuliare Cyklistické Okuliare Cyklistické Okuliare Gafas

Nové Topeak Športové Mtb Bicykle Vonkajšie Športové Okuliare Polarizované Mužov Na Koni Rybárske Slnečné Okuliare Cyklistické Okuliare Cyklistické Okuliare Gafas

Súvisiace produkty

Porovnať