37 v 1 Súprava Príslušenstva Aktívne bzučiak modul KY-012

Nový produkt

Skladom

€0.30

Pridať do obľúbených

Štruktúra bzučiak

(A) zavedenie bzučiak

1. Úloha bzučiak: bzučiak je integrovaný štruktúra elektronické zvukové zariadenie, použitie DC napájanie, široko používaný v počítače, tlačiarne, kopírky, alarm, elektronické hračky, automobilový priemysel, elektronika, telefóny, merače času, atď. Elektronické výrobky pre zvukové zariadenia.

2. Bzučiak klasifikácia: hlavne rozdelené do piezoelektrické bzučiak a elektromagnetické bzučiak dva typy.

3. Bzučiak okruhu grafický symbol: bzučiak v obvode s písmenom "H" alebo "HA" (starý štandard s "FM", "LB", "doktor práv", atď.).

Bzučiak diagram

(B) štruktúra bzučiak princíp

1. Piezoelektrické bzučiak: Piezo bzučiak, ktoré pozostávajú najmä z multivibrator, piezoelektrické bzučiak, impedancia zodpovedajúce a rezonancie box, shell a iných komponentov. Niektoré piezoelektrické bzučiak shell je tiež vybavený svetelných diód.

Multivibrator pozostáva z tranzistorov, alebo integrovaný obvod. Keď je napájanie zapnuté (1,5 V-15V DC prevádzkové napätie), na multivibrator začína, výkon 1,5-2.5 kHZ audio signálu, impedancia zodpovedajúce zariadenia na podporu piezoelektrické bzučiak zvuk.

Na piezoelektrické bzučiak je vyrobená z olova zirconate titanate alebo viesť niób horčíka viesť piezoelektrické keramického materiálu. Strieborné elektródy sú pokovované na oboch stranách keramické list, leštené a veku, a potom s mosadze alebo nerezovej ocele list spolu.

2. Elektromagnetické bzučiak: elektromagnetická bzučiak tým, že oscilátor, elektromagnetické cievky, magnet, vibrácie membrány a shell a iných komponentov.

Keď je napájanie zapnuté, zvukový signál generovaný oscilátor je prešla cez elektromagnetické cievky spôsobiť elektromagnetické cievky na generovanie magnetického poľa. Vibrácie membrány v elektromagnetické cievky a interakcie magnet, pravidelné vibrácie zvuku.

(C) výroba bzučiak

(1) Príprava elektromagnet M: cca 6 cm na železnej skrutky okolo 100-okruh, drôt, drôt, 5 cm vľavo na čele s transparentné pásky držať cievky tak, aby sa uvoľnil cievky, a potom pásky ho držať V krabici, elektromagnet je pripravený.

(2) Príprava shrapnel P: od železnej plechoviek na políčko rez šírka asi 2 cm dlhé železo, ohnuté v pravom uhle, elektromagnet a viesť drôt, ktorý je pripojený k shrapnel, a potom lepiacu pásku na palube.

(3) s papierom rukoväť robiť kontakt Q, s knihu vložiť ihly pad vysoká, s lepiacou páskou, vedie k drôtu, ako je znázornené na Obrázku dobrý okruhu.

(4) nastavte vzdialenosť medzi M a P (presunutím poľa), tak, že magnet môže prilákať shrapnel, nastavte vzdialenosť medzi kontakt a shrapnel, tak, že môžu len dotknete, môžete počuť pípnutie po moci.

D) aktívne sa bzučiak a pasívne bzučiak

Naučí rozlišovať medzi aktívnou buzzers a pasívne buzzers

Teraz malé bzučiak predáva na trhu z dôvodu jeho malej veľkosti (priemer iba llmm), nízka hmotnosť, nízka cena, pevná konštrukcia, a široko používané v rôznych potrebné zvuk elektrických zariadení, výroba elektronických a SCM a iné obvody

Od vzhľad pohľadu, dve buzzers sa zdajú rovnaké, ale pozrite sa pozorne, výška dva mierne odlišné, aktívne bzučiak a, šírka 9 mm, a pasívne bzučiak b výška 8 mm. Ak dve bzučiak kolíky sú umiestnené hore, môžete vidieť zelený doska je pasívne bzučiak, č doska a uzavretý s čierna guma je bzučiak Sa

Ďalej určiť aktívny bzučiak a pasívne bzučiak, môžete použiť aj multimeter odpor súbor Rxl súboru test: s čiernym perom na pripojenie bzučiak "+" pin, červené pero, na druhej pin a späť dotyk, Ak spúšť je klikli, hluku je len 8Ω (alebo 16Ω) je pasívne bzučiak; ak sa môžete vydať nepretržitý zvuk, a odpor v niekoľko sto alebo viac, je aktívny bzučiak.

Aktívny bzučiak je pripojený priamo na menovité napájanie (nové bzučiak je vyznačené na štítku) a pasívne bzučiak je rovnaký ako elektromagnetické reproduktor a musí byť pripojený k audio output okruh

Štítky: Príslušenstvo Súprava, príslušenstvo príslušenstvo, Lacné príslušenstvo súprava, Vysoko Kvalitné príslušenstvo príslušenstvo.

Druh Open source komponenty
Stav NOVÉ
Aplikácia 37 príslušenstvo
Názov Značky SZFYDOSH
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

37 v 1 Súprava Príslušenstva Aktívne bzučiak modul KY-012

37 v 1 Súprava Príslušenstva Aktívne bzučiak modul KY-012

Súvisiace produkty

Porovnať